Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Din ce motiv l-a exclus Dan Petrescu pe Denis Ciobotariu din lot înainte de meciul cu Voluntari

Incredibil! Din ce motiv l-a exclus Dan Petrescu pe Denis Ciobotariu din lot înainte de meciul cu Voluntari

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, l-a scos din lot pe Denis Ciobotariu de mai bine de trei zile pentru un motiv incredibil: i-a fost frică ca fundaşul să nu dezvăluie tactica pentru meciul cu Voluntari, tatălui său, Liviu Ciobotariu.

Incredibil! Din ce motiv l-a exclus Dan Petrescu pe Denis Ciobotariu din lot înainte de meciul cu Voluntari

Petrescu l-a trimis la echipa a doua pe Ciobotariu pentru că i-a fost frică că acesta ar dezvălui tactica cum o va ataca CFR pe Voluntari, dezvăluie gsp.ro.

Lui Petrescu îi este frică de meciul cu Voluntari, de azi, având în vedere că echipa condusă de Ciobotariu este pe locul 4 în Liga I, cu 24 de puncte, la egalitate cu locul 3, ocapat de FCSB!

O prestaţie de remarcată mai ales pentru o echipă precum Voluntari.

„Bursucul” şi-a asumat pierderea, oricum nu conta pe serviciile lui Ciobotariu, jucător pe care l-a folosit doar 6 minute de la revenirea în Gruia.

  • 700.000 de euro este cota lui Ciobotariu conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com


CFR Cluj este lider în clasamentul din Liga I, cu 33 de puncte.

Urmează CFR - Voluntari

 Pentru CFR, partida cu FC Voluntari este un meci vital, anunţă antrenorul Dan Petrescu: ”Eu nu sunt Mafalda, să ştiu dacă iau campionatul! Sunt un antrenor normal şi încerc să muncesc. Nu pot să promit nimic, e clar că vrem să îl luăm, dar nu pot să garantez nimic, fotbalul nu e matematică. Un campionat se câştigă în ultimul meci sau penultimul, cam aşa au fost şi ultimele campionate, s-au câştigat în ultimul meci.

Tot timpul mă gândesc numai la primul meci, nu am aşa multe soluţii, cum aveam înainte. Numărul de jucători , lista nu e aşa bogată. Pentru noi este o finală Champions League acest meci cu Voluntari”,
a spus Dan Petrescu, înainte de acest duel.

La ultima confruntare directă, CFR Cluj a remizat, 0-0 cu FC Voluntari. În celelalte patru confruntări directe din ultimele cinci posibile, campioana s-a impus de fiecare dată. Cele mai clare victorii au fost cele din noiembrie 2018 şi septembrie 2019, atunci când CFR Cluj a câştigat cu 5-0.

Ultima victorie a ilfovenilor într-o confruntare directă cu CFR Cluj a fost în decembrie 2016, iar FC Voluntari a câştigat atunci cu scorul de 2-1, prin golurile lui Marinescu şi Spahija.

Afla mai multe despre: dan petrescuvoluntaricfr clujdenis ciobotariu 

viewscnt
Articole similare