Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! În anii 2000, rupea plasele la Inter. 18 ani mai târziu, Obafemi Martins îşi caută o nouă echipă. Ce vârstă are nigerianul

Incredibil! În anii 2000, rupea plasele la Inter. 18 ani mai târziu, Obafemi Martins îşi caută o nouă echipă. Ce vârstă are nigerianulgalerie foto
Comentarii

Atacantul nigerian Obafemi Martins, fostul jucător al lui Internazionale Milano, a revenit după o gravă accidentare şi îşi caută o nouă echipă.

La 34 de ani, Martins s-a recuperat după o ruptură de tendon şi este pregătit pentru o nouă provocare, anunţă BBC.

Ultima oară, atacantul nigerian a jucat la Shanghai Shenhua, echipă de care s-a despărţit, după ce a reuşit 32 de goluri în 59 de apariţii pentru formaţia din Superliga Chineză.

"Este plăcut să te întorci. Acum, important este să rămân pozitiv înaintea următoarei etape din cariera mea", a declarat Obafemi Martins, conform sursei amintite.

De când şi-a început cariera profesionistă, în 2001, Martins nu s-a mai aflat niciodată în ipostaza de a nu avea echipă.

Nigerianul a fost adus în Europa de Reggiana, în 2000, echipă aflată în Serie C în acea perioadă. După doar un an, Martins a fost vândut la Inter, club la care a evoluat până în 2006, cucerind un titlu de campion al Italiei.

Ulterior, Martins a mai jucat la Newcastle United, VfL Wolfsburg, Rubin Kazan, Birmingham, Levante, Seattle Sounders şi Shanghai Shenhua.

42 de selecţii şi 18 goluri a adunat Martins la naţionala Nigeriei, pentru care fostul atacant al lui Inter a evoluat ultima oară în 2013.

Afla mai multe despre: martins 

viewscnt
Articole similare