Experiențe împreună.
You are here:

Incredibil! Neymar a dat în judecată Barcelona, deşi urmează să revină în lotul catalanilor în iarnă. Suma uriaşă pe care o cere

Incredibil! Neymar a dat în judecată Barcelona, deşi urmează să revină în lotul catalanilor în iarnă. Suma uriaşă pe care o cere
Comentarii

Neymar a dat din nou în judecată Barcelona, clubul la care ar fi urmat să ajungă în perioada de transferuri din iarnă. În prezent la PSG, brazilianul acuză Barcelona de rea-intenţie şi de tratament nedrept, după ce s-a aflat că va pleca în capitala Franţei.

Fotbalistul lui PSG este în mijlocul unei noi controverse. După ce relaţiile dintre el şi campionii Franţei s-au răcit, acum brazilianul caută dreptatea în confruntarea legală cu Barcelona, echipa la care era dat ca sigur în iarnă. 

De această dată, Neymar cere în instanţă despăgubiri de 3.5 milioane de euro, conform Mundo Deportivo, din cauza presupuselor nedreptăţi la care a fost supus în perioada în care încă activa în tricoul Barcelonei. 

Fotbalistul susţine că a fost tratat nedrept şi că nu i s-au plătit mai multe salarii, înainte de a pleca la PSG. 

Neymar e pregătit să renunţe la acuzaţii

Totuşi, brazilianul este pregătit să renunţe la acuzaţii, cu o singură condiţie. Neymar îşi doreşte "să evadeze" de la PSG şi îşi va retrage acuzaţiile doar dacă Barcelona va da în scris faptul că-l va transfera în iarnă, a mai scris sursa citată.

viewscnt
Articole similare