Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Pancu, nerecunoscut şi blocat la poarta de acces la inaugurarea Stadionului Rapid! "Mă întreabă cum mă cheamă". Ce s-a întâmplat

Incredibil! Pancu, nerecunoscut şi blocat la poarta de acces la inaugurarea Stadionului Rapid! "Mă întreabă cum mă cheamă". Ce s-a întâmplat

Rapid

Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi rapidişti din istorie, Daniel Pancu, a fost invitat la inaugurarea noului stadion Rapid-Giuleşti, dar nu a fost recunoscut la intrare. Momentul a fost relatat în direct la Sport Center.

Daniel Pancu, moment inedit la intrarea pe Stadionul Rapid-Giuleşti: "Mă întreabă cum mă cheamă"

Sâmbătă, Rapid inaugurează noul stadion, iar pe lista invitaţilor se află şi Daniel Pancu, cel care ia parte la meciul de Old Boys. Totuşi, el a avut parte de un moment inediat la intrarea pe noua arenă. 

"Sunt 325 de meciuri în toate competiţiile pentru Rapid. Am lăsat ceva. Da, am emoţii. Am emoţii cu toate că am văzut stadionul acum trei zile, acum e şi populat, cred că pentru un an se va juca doar cu stadionul plin", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport. 

"N-am mai văzut aşa ceva, am fost pe multe stadioane, dar aşa apropiere de stadion n-am mai văzut. Nici în Anglia", a recunoscut Daniel Pancu, cel care a dezvăluit şi un moment care l-a surprins la inaugurarea Stadionului Rapid-Giuleşti. 

"Am ajuns la stadion şi nu sunt pe lista asta (n.r. - râde)". Apoi, fostul antrenor i-a transmis persoanei din organizare să verifice în alt mod: "Dacă nu e ăsta, vedeţi B 999... Pancu, Pancu, numele Pancu", iar replica a venit imediat: "Aaaaa".

"Am ajuns la Giuleşti şi mă întreabă cum mă cheamă, da", a mai spus atacantul înainte să închidă discuţia din cadrul emisiunii Sport Center. 

Daniel Pancu s-a aflat pe lista înlocuitorilor lui Mihai Iosif la Rapid. Antrenorul şi-a dorit să revină pe banca echipei sale de suflet, dar conducerea l-a ales, în cele din urmă, pe Adrian Mutu. 

  • "Peste anii din ligile inferioare nu ai cum să treci peste ei, formezi un club. La Rapid, prea curând nu va fi posibil să se întâmple ce se întâmplă la CFR Cluj (n.r. - să câştige consecutiv titlul). Repet, e greu să le depăşeşti pe Craiova şi FCSB până la CFR, acum, şi va intra şi Farul din sezonul viitor", Daniel Pancu. 

După numirea lui Adrian Mutu pe postul de antrenor, Daniel Pancu a transmis că nu vine la inaugurarea noului stadion

Afla mai multe despre: daniel pancudaniel pancu rapidrapid bucurestiinaugurare stadion rapidrapid giulesti 

viewscnt
Articole similare