Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Situaţie rar întâlnită în fotbalul mondial: un jucător a fost prezentat oficial la două cluburi, în mai puţin de 15 minute | FOTO

Incredibil! Situaţie rar întâlnită în fotbalul mondial: un jucător a fost prezentat oficial la două cluburi, în mai puţin de 15 minute | FOTO
Comentarii

Situaţie incredibilă în fotbalul mondial! Fotbalistul Rafidine Abdullah (25 de ani) a fost prezentat oficial la două echipe diferite, într-un interval de doar 14 minute. Mijlocaşul a jucat ultima dată la Waasland Beveren, iar două formaţii s-au grăbit să-l prezinte ca noul lor jucător.

Lausanne şi Herculesc Alicante au anunţat, într-un interval de doar 14 minute, transferul aceluiaşi fotbalist. Este vorba despre Rafidine Abdullah, un mijlocaş defensiv. Mai întâi, Stade Lausanne Ouchy (liga a doua elveţiană), care a anunţat că a semnat un contract valabil până în 2021 cu fotbalistul născut la Marsilia.

Apoi, la mai puţin de 15 minute distanţă, cei de la Hercules au făcut şi ei un anunţ oficial în ceea ce priveşte acontarea lui Rafidine Abdullah. Clubul din liga a treia spaniolă a precizat însă că fotbalistul în vârstă de 25 de ani va semna cu Hercules doar dacă va convinge staff-ul tehnic la antrenamente.

Crescut la juniorii lui Olympique Marseille, Abdullah a mai jucat la Lorient, Cadiz şi Waasland Beveron. În prezent, mijlocaşul e cotat la 650.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: rafidine abdullahgafalaussaneherculesfoto 

viewscnt
Articole similare