Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Transferul iernii din Liga 1 a PICAT: "Am înţeles că se lasă de fotbal!" Ce se întâmplă cu jucătorul trecut pe la Inter şi Porto

INCREDIBIL | Transferul iernii din Liga 1 a PICAT: "Am înţeles că se lasă de fotbal!" Ce se întâmplă cu jucătorul trecut pe la Inter şi Porto

Superliga

Comentarii

Portughezul Vítor Hugo Gomes Passos, cunoscut în lumea fotbalului drept "Pele" nu va mai ajunge în Liga 1 în această iarnă. La începutul săptămânii, Dunărea Călăraşi anunţa o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor: sosirea lui Pele, jucător care cucerise titlul cu Inter (2008) şi cu Porto (2009).

Telekom Sport a discutat astăzi cu tehnicianul călărăşenilor, Dan Alexa, care a dezvăluit că mijlocaşul de 31 de ani nu va mai semna cu Dunărea. Conform spuselor lui Alexa, lui Pele i-au fost descoperite probleme cardiace, iar mijlocaşul portughez a decis să se lase de fotbal. Mijlocaşul acuzase probleme similare în urmă cu 2 ani, când evolua în Cipru, pentru Anorthosis.

"Din păcate Pele are probleme cardiace şi am înţeles că se va lăsa de fotbal. Este o problemă veche care, din păcate pentru el şi pentru cariera lui de jucător, l-a dat foarte mult în spate. A plecat din cantonament. Eu am avut o discuţie cu el şi este un băiat excepţional!", a declarat Dan Alexa pentru Telekom Sport.

Tehnicianul Dunării Călăraşi a vorbit şi despre planurile sale pentru cantonamentul din Antalya şi pentru a doua parte a sezonului.

"Este destul de greu să te antrenezi la parametri normali pe o asemenea vreme. Aşteptăm să plecăm în Antalya unde o să avem condiţii bune de pregătire şi amicale cu adversari buni.

Încercăm să schimbăm liniile pentru că ne aşteaptă o a doua parte a sezonului foarte grea. Urmează play-out-ul, campionatul care va decide echipele care retrogradează şi echipele care vor rămâne în prima ligă.

Vom suferi la omogenitate pentru că au venit foarte mulţi jucători şi au plecat foarte mulţi. Aceatsa este acum principala problemă a echipei [...]

Ne-am pierdut puţin din determinare, am început să nu mai fim modeşti, am pierdut foarte uşor nişte jocuri, iar apoi a apărut presiunea psihică bazată pe lipsa de rezultate şi am început să legăm înfrângerile. Tocmai de asta am încercat în iarnă să aduc jucători cu o oarecare experienţi, care au jucat la un anumit nivel
", a mai declarat Dan Alexa pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: peledunarea calarasitransferportointer 

viewscnt
Articole similare