Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Unul dintre doctorii care l-au tratat pe Maradona a încercat să obţină bani de la el, pe patul de spital: "Ieşi afară, şobolanule!"

Incredibil! Unul dintre doctorii care l-au tratat pe Maradona a încercat să obţină bani de la el, pe patul de spital: "Ieşi afară, şobolanule!"
Comentarii

Unul dintre doctorii care l-au tratat pe Diego Maradona după operaţia sa pe creier, înainte de deces, a încercat să obţină bani de la "El Pibe d'Oro", fostul star al fotbalului mondial. Ancheta morţii lui Diego Maradona continuă, însă ies la iveală noi detalii din cele adunate până acum de anchetatori.

Mauricio D'Alessandro, unul dintre avocaţii lui Diego Maradona, a povestit un episod petrecut în spitalul unde "El Pibe d'Oro" s-a refăcut după operaţia pe creier din noiembrie. Conform acestuia, unul dintre doctorii care-l îngrijeau pe Maradona a încercat să obţină bani de la argentinian, pe patul de spital.

"Ce crezi, că sunt politician ca să-ţi dau bani? Ieşi afară, şobolanule!", i-ar răspuns Diego Maradona medicului, conform avocatului său, citat de Cuatro.

Ancheta în cazul morţii lui Diego Maradona continuă!

Ancheta în privinţa morţii lui Diego Maradona, cel care a dispărut dintre noi pe 25 noiembrie 2020, la 60 de ani, continuă. Alţi trei oameni sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă în cazul decesului lui "El Pibe d'Oro".

Presa din Argentina scrie că, după ce medicii Leopoldo Luque şi Agustina Cosachov au fos puşi sub cercetare, acum a venit rândul psihologului Carlos Diaz, dar şi Dahiana Giselda Madrid şi Ricardo Almiron, infirmieri. Jurnaliştii sud-americani susţin că Dahiana Gisela Madrid a avut grijă de Maradona în perioada convalescenţei sale după operaţia la creier.



În ceea ce-l priveşte, Ricardo Almiron a fost alături de Maradona în ziua în care fostul fotbalist argentinian a murit.

Anchetatorii au stabilit că Maradona putea fi salvat de la moarte, însă neglijenţa celor care l-au avut în grijă a dus la dispariţia lui "El Pibe d'Oro". Medicul personal al fostului fotbalist ar fi povestit că infirmierii îl lăsau să bea şi să se drogheze în loc să aibă grijă de el.

Afla mai multe despre: diego maradonadoctorbanideces 

viewscnt
Articole similare