Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţia zilei în Spania! Jurgen Klopp, favorit să devină antrenor la Barcelona după plecarea lui Ernesto Valverde. Care e soluţia de rezervă

Informaţia zilei în Spania! Jurgen Klopp, favorit să devină antrenor la Barcelona după plecarea lui Ernesto Valverde. Care e soluţia de rezervă
Comentarii

Un sondaj efectuat în Spania a arătat care ar putea fi următorul tehnician al Barcelonei. Membri socios îl preferă pe Jurgen Klopp, în timp ce Ronald Koeman se află pe locul secund.

Jurgen Klopp, favorit în viziunea membrilor socios

  • 300 de membri socios ai Barcelonei au luat parte la sondajul Estudi Press, care a avut loc pe 21 decembrie 2019. 
  • 144.000 de membri socios are Barcelona. Aceştia participă, prin anumiţi reprezentanţi, la deciziile din cadrul clubului. 
  • 8% din încasările anuale ale Barcelonei vin din partea membrilor socios.

Ernesto Valverde nu mai este văzut despre antrenorul ideal la Barcelona, în ciuda faptului că echipa se află pe primul loc în La Liga, la două puncte în faţa lui Real Madrid. În plus, catalanii au din nou şansa unui nou titlu în Liga Campionilor, iar în optimi vor avea misiunea de a elimina Napoli. 

"În cazul în care contracul lui Valverde va fi reziliat, ce antrenor credeţi că e cel mai potrivit?", este întrebarea la care au răspuns cei chestionaţi. În acest moment, antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, se află pe primul loc în sondajul Estudi Press, cu 33%, fiind ales de 82 de membri socios, în timp ce selecţionerul Olandei, Ronald Koeman, se află pe locul secund, cu 31%, fiind ales de 78 de membri. 

În topul preferinţelor fanilor chestionaţi se mai află: Pep Guardiola (6%), Roberto Moreno (3%), Ten Hag (1%), Luis Enrique (0,81%), Abelardo (0,40%), Oscar Gardia (0,40%). 

Contractul lui Valverde la Barcelona e valabil până în vara lui 2020. 2024 e anul în care contractul lui Klopp cu Liverpool ia sfârşit. 

 

Afla mai multe despre: jurgen kloppbarcelonaernesto valverdeliverpoolantrenor barcelona 

viewscnt
Articole similare