Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţie de ultimă oră a lui Daum! Germanul şi Petrescu, doriţi pe banca clubului URIAŞ din Europa: au recunoscut amândoi

Informaţie de ultimă oră a lui Daum! Germanul şi Petrescu, doriţi pe banca clubului URIAŞ din Europa: au recunoscut amândoi

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a fost foarte aproape de cea mai mare lovitură a carierei în antrenorat. În 2014, "Bursucul" s-a bătut cu Christoph Daum şi Ronny Deila pentru postul de antrenor al lui Celtic, dar ultimul a fost alesul băncii scoţienilor.

Dan Petrescu şi Christoph Daum susţin că au fost aproape de Celtic în 2014

Dan Petrescu a fost foarte aproape, în 2014, să-şi îndeplinească marele vis de a antrena în fotbalul britanic. Din păcate, "Bursucul" a fost nevoit să refuze, din cauza înţelegerii cu Dinamo Moscova. La şase ani distanţă, fostul selecţioner al României, Christoph Daum, a susţinut şi el că a fost contactat în aceeaşi perioadă de Celtic. 

Totuşi, niciunul dintre cei doi nu a ajuns în cele din urmă la Celtic. Norvegianul Ronny Deila a fost numit, în iunie 2014, iar Daum a motivat de ce a fost nevoit să refuze: "Nu am intrat în depresie, dar, în aceeaşi măsură, am fost foarte nervos. Nu simţeam că e momentul potrivit pentru a prelua un al club. A fost o perioadă dificilă. Aveam nevoie de o pauză. Am primit oferta de la Celtic, dar am refuzat. A fost o greşeală. Una dintre cele mai mari greşeli din cariera mea a fost că nu le-am antrenat pe Celtic sau Rangers. Tocmai ce plecasem de la Bursaspor, în 2014, şi am refuzat. Dacă mă întrebi acum, regret", a declarat fostul selecţioner al României pentru thescottishsun.co.uk. 

Dan Petrescu a recunoscut într-un interviu acordat în 2019, că în vara anului 2014 a fost ofertat de Celtic: "Un prieten m-a invitat în Scoţia, dar atunci eram sub contract şi chiar era bun. Eu i-am spus agentului că sunt foarte interesat să devin antrenorul lui Celtic. Eram la Dinamo Moscova şi ştiu că Celtic a venit cu o ofertă bună pentru mine, dar nu a fost momentul potrivit. Dacă am fost aproape de a accepta? Foarte aproape am fost. La Celtic ar fi fost fantastic. E un club mare. Cred că orice antrenor din lume îşi doreşte să o antreneze pe Celtic. Toţi!", susţinea şi "Bursucul" pentru thescottishsun.co.uk. 

Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Antrenorul care a reuşit unele dintre cele mai importante performanţe cu CFR Cluj în ultima perioadă şia prelungit actuala înţelegere la începutul anului. 

Dan Petrescu a semnat până în 2022: "DAN PETRESCU RĂMÂNE LA CFR CLUJ!

Veste excelentă pentru familia CFR-istă la începutul anului 2020! Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că antrenorul Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu echipa noastră! Astfel, tehnicianul care a contribuit la câştigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului şi la parcursul extraordinar din competiţiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înţelegere cu clubul nostru valabilă până în vara anului 2022.

Suntem extrem de bucuroşi că cel mai bun antrenor român al momentului va continua pe banca echipei noastre şi sperăm ca împreună să atingem cele mai înalte performanţe şi în sezoanele care urmează!

Mulţumim, Dan Petrescu!", a anunţat campioana României la începutul anului. 

 

Afla mai multe despre: christoph daumdan petrescucelticdan petrescu cfr clujcfr clujdan petrescu contractdan petrescu christoph daum 

viewscnt
Articole similare