Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângeri pentru Sepsi şi ”U” Cluj în cantonamentul din Austria. TSKA 1948 Sofia şi Maccabi Haifa s-au dovedit prea puternice

Înfrângeri pentru Sepsi şi ”U” Cluj în cantonamentul din Austria. TSKA 1948 Sofia şi Maccabi Haifa s-au dovedit prea puternice

Fotbal

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe şi Universitatea Cluj au fost învinse, joi, în partide de verificare susţinute în cantonamentul din Austria.

Sepsi, învinsă de TSKA 1948 Sofia

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a fost învinsă de formaţia bulgară ŢSKA 1948 Sofia cu scorul de 3-1 (3-0), într-o partidă de verificare jucată în stagiul de pregătire din Austria.

  • Pentru deţinătoarea Cupei României a înscris Mario Rondon (72), potrivit paginii de Facebook a clubului.

Gheorghi Rusev (18), Birsent Karagaren (41) şi Nedeljko Piscevic (44) au marcat golurile formaţiei clasate pe locul al treilea în prima ligă bulgară.

Sepsi OSK a început cu Niczuly - Oteliţă, Ninaj, M. Bălaşa, D. Ciobotariu - J. Rodriguez, N. Păun - Ion Gheorghe, C. Matei, M. Ştefănescu - Safranko. Au mai jucat M. Tamas, R. Ispas, Junior, Alimi, Aganovic, V. Damaşcan, R. Varga, Rondon, Kallaku.

Sepsi OSK o va înfrunta pe ŢSKA Sofia, vicecampioana Bulgariei, în turul secund preliminar al Europa Conference League, în timp ce ŢSKA 1948 o va întâlni pe FCSB în aceeaşi fază a competiţiei.

Maccabi Haifa, prea puternică pentru ”U” Cluj

Tot joi, Universitatea Cluj a fost învinsă de campioana Israelului, Maccabi Haifa, cu scorul de 3-0 (0-0), la Andorf, într-un meci de verificare susţinut în stagiul de pregătire din Austria.

  • Pentru Maccabi au marcat Aviel Zargari (48), Dean David (68) şi Dia Saba (88).

Potrivit paginii de Facebook a clubului clujean, ''U'' a început meciul cu Chirilă - Călugăr, Piţian, A. Miron, D. Oancea - Bic, M. Bordeianu, D. Nistor - Chipciu, I. Stoica, D. Popa.

În primele sale teste din această var, ''U'' a remizat cu vicecampioana Sloveniei, NK Celje, 1-1, şi a pierdut cu 0-3 în faţa campioanei Slovaciei, Slovan Bratislava.

Echipa antrenată de Toni Petrea va mai disputa două meciuri amicale în Austria, pe 4 iulie cu MSK Zilina (locul 6 în prima ligă din Slovacia) şi pe 5 iulie cu Rakow (campioana Poloniei).

Afla mai multe despre: maccabi haifatska 1948 sofia 

viewscnt
Articole similare