Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îngrijorarea unui tricolor din cantonamentul naţionalei: "Nu-mi vine să cred unde s-a ajuns". Jucătorii şi-au anunţat planul

Îngrijorarea unui tricolor din cantonamentul naţionalei: "Nu-mi vine să cred unde s-a ajuns". Jucătorii şi-au anunţat planul

Echipa națională

Comentarii

Cinci jucători ai naţionalei României au oferit câteva reacţii, pentru FRF, în privinţa meciului anulat, cu Norvegia. Cel mai îngrijorat s-a arătat atacantul George Puşcaş.

Meciul România – Norvegia era programat astăzi, la ora 21.45, pe Arena Naţională, dar nu se va mai disputa, după ce oaspeţii nu au putut face deplasarea la Bucureşti, acest lucru fiindu-le interzis de autorităţi, ca urmare a unui caz de coronavirus în lotul norvegienilor.

Jucătorii recunosc că erau pregătiţi pentru partida cu nordicii, mai ales că aveau o revanşă de luat. În schimb, planul lor e de a câştiga cu Irlanda de Nord, în deplasare, în ultimul meci pentru România, din Liga Naţiunilor.

Alin Toşca: "Îmi doream să jucăm această partidă, să avem şansa de a arăta suporterilor români că la Oslo a fost doar o întâmplare. Acum, tot ce ne rămâne este să păstrăm această energie pozitivă şi să o dublăm pentru meciul din Irlanda de Nord".

Răzvan Marin: "Pentru noi este un regret, fiecare îşi dorea o revanşă. Eram concentraţi, motivaţi şi determinaţi să ne luptăm cu Norvegia. Acum, mergem clar să învingem la Belfast!"

George Puşcaş: "Nu-mi vine să cred unde s-a ajuns cu acest virus, fotbalul e pe plan secund. Nu am cum să fiu fericit pentru această anulare. Noi am acumulat o energie în toată această perioadă de antrenamente şi aşteptam cu nerăbdare partida".

Ionuţ Nedelcearu: "E o situaţie neplăcută pentru noi şi mai ales pentru norvegieni. Până la urmă, e un joc de fotbal. Eu chiar îmi doream acest duel, eram pregătiţi să dăm totul pentru a ne lua revanşa".

Florin Tănase: "Nu avem nici un motiv de bucurie şi trebuie să rămânem concentraţi pentru că mai avem un ultim meci în care trebuie să arătăm forţă, determinare şi spirit de învingători".

Afla mai multe despre: romanianorvegia 

viewscnt
Articole similare