Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inimioare pentru Eduard Novak! Cum au explicat oficialii FR Gimnastică gestul sportivelor

Inimioare pentru Eduard Novak! Cum au explicat oficialii FR Gimnastică gestul sportivelor

Gimnastică

Comentarii

Acesta nu este un titlu care să corespundă unui film artistic cu iz de romantism. Nici pe departe. Pur şi simplu este gestul pe care componentele lotului naţional de gimnastică feminină a României, aflate acum la Campionatele Mondiale de senioare de la Anvers (Belgia), l-au făcut faţă de fostul ministru al sportului, Eduard Carol Novak.

Fetele au realizat o fotografie cu dedicaţie, în care se vede că au creat cu mâinile inimioare. Imaginea în cauză nu a fost un mesaj pentru fanii gimnasticii româneşti, ci pentru fostul ministru al sportului, Eduard Carol Novak.

Oficialii Federaţiei Române de Gimnastică au explicat pentru Orange Sport gestul făcut de fetelor.

"Pur şi simplu, fetele aşa au simţit. Nimeni nu le-a obligat să facă un astfel de gest. Ele au vrut să facă această fotografie", a explicat oficialul FRG.

Pe data de 2 octombrie, cu începere de la ora 11:00, fetele noastre vor intra în concursul Mondialelor, unde se va decide calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

Mara Ceplinschi a ajuns şi ea în Belgia

Mara Ceplinschi, o gimnastă de lot naţional, a ajuns şi ea în Belgia, la Anvers pentru a le susţine pe colegele ei. Din păcate, accidentarea pe care a avut-o Mara nu i-a  dat acesteia posibilitatea să facă parte din echipa României.

Mara va fi prezentă doar în tribune pentru a-şi susţine colegele în concursul care le-ar putea aduce acestora calificarea, cu echipa, dar şi la individual, la Jocurile Olimpice de la Paris de anul viitor.

Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: eduard novak 

viewscnt
Articole similare