Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitor pentru Messi. Revenire de senzaţie la Barca! Anunţul oficial al clubului: ”Bine ai revenit!”

Înlocuitor pentru Messi. Revenire de senzaţie la Barca! Anunţul oficial al clubului: ”Bine ai revenit!”

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona primeşte şi veşti bune. Ansu Fati a revenit la prima echipă şi se antrenează normal.

Cotat la 60 de milioane de euro şi considerat cea mai mare speranţă a catalanilor, Ansu Fati a revenit la antrenamentele Barcei după ce a suferit o accidentare gravă.

 

 

Fati s-a accidentat pe 8 noiembrie 2020 şi a lipsit 305 zile de la pregătirea echipei catalane. În toată această perioadă, Fati a lipsit de la 47 de meciuri ale formaţiei catalane.

Puştiul minune al Barcelonei a suferit doup operaţii la meniscul geniunchiului drept. Drumul spre revenirea pe teren a început acum câteva luni, iar părerile medicilor în privinţa starului catalan sunt foarte bune. Ansu Fati e omul cu care Barcelona speră să-l înlocuiască pe Leo Messi. El a marcat cinci goluri şi a livrat patru pase de gol în 10 meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut: ”Ansu Fati a revenit la antrenamente” anunţă Barca pe reţelele de socializare, iar fanii s-au năpustit cu mesaje de susţinere: ”Bine ai revenit, crack!”

”Îmi place să lucrez cu el, este un jucător de echipă, ajută mereu fără minge, este mereu fericit, oferă încurajări ... Fati a făcut paşi în recuperarea sa, dar poate peste două sau trei săptămâni va fi alături de grup. Ar putea a juca, după pauza internaţională”, a comentat şi antrenorul Ronald Koeman.

În vârstă de numai 18 ani, Ansu Fati are o cotă de piaţă de 60 de milioane de euro, iar în cele 43 de meciuri în care a evoluat pentru FC Barcelona, a marcat de 13 ori şi a oferit 5 pase decisive. Fati a debutat în 2020 în naţionala Spaniei, pentru care a şi marcat deja un gol. 

Afla mai multe despre: ansu fatileo messifc barcelona 

viewscnt
Articole similare