Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înotătoarea Federica Pellegrini i-a surprins pe jurnaliştii italieni cu schimbarea de "look": "Ce s-a întâmplat cu tine? Şocant"

Înotătoarea Federica Pellegrini i-a surprins pe jurnaliştii italieni cu schimbarea de "look": "Ce s-a întâmplat cu tine? Şocant"galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Înotătoarea itailiană Federica Pellegrini se pregăteşte pentru a cincea participare la Jocurile Olimpice, dar i-a luat prin surprindere pe jurnaliştii italieni cu noul său "look".

"Trăieşte multicolor" a anunţat sportiva din Italia, care a publicat o poză pe Instagram în care şi-a arătat corpul şi schimbarea de culoare în privinţa părului. Şocaţi, jurnaliştii italieni au titrat. 

"Federica, ce s-a întâmplat cu tine? Un păr roz şocant şi un fizic tonifiat. A profitat de ocazie, înainte de Jocurile Olimpice, şi şi-a vopsit părul", au scris cei de la gazzetta.it.

"Trăieşte multicolor a scris ea pe Instagram, dezvăluind un roz şocant", au scris şi cei de la sport.sky.it.

GALERIE FOTO CU FEDERICA PELLEGRINI

Federica Pellegrini este una dintre cele mai bune înotătoare din lume. Ea deţine recordul mondial la 200 de metri liber şi a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2008, care au avut loc la Beijing. În 2009, la Campionatul Mondial, a reuşit să devină prima femeie care a terminat cursa de 400 de metri liber în sub patru minute. 

De asemenea, Federica Pellegrini este prima sportivă, dintre femei şi bărbaţi, care a cucerit opt medalii de aur consecutive la campionatele mondiale. 

 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: federica pellegrinifederica pellegrini inotfederica pellegrini jocurile olimpice tokyojocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare