Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Întâlnim unul dintre cele mai mari cluburi”. Sârbii de la Topola i-au făcut radiografia lui FCSB. Care sunt jucătorii de care se tem

„Întâlnim unul dintre cele mai mari cluburi”. Sârbii de la Topola i-au făcut radiografia lui FCSB. Care sunt jucătorii de care se tem

FCSB

Comentarii

Învinsă pentru prima dată în acest sezon, scor 0-2, de FC Voluntari şi cu staff-ul tehnic afectat de coronavirus, FCSB o sperie în continuare pe Backa Topola. Adversara roş-albaştrilor din turul doi preliminar al Europa League se consideră outsider în confruntarea de joi, 17 septembrie.

FCSB va încerca să ajungă în turul trei preliminar din Europa League fără Andrei Miron şi fără şase membri ai staff-ului tehnic: Anton Petrea, Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Bogdan Stoica şi Marius Ianuli. Aceştia au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus.

„Ne aşteaptă un joc împotriva unei mari echipe. Este unul dintre cele mai mari cluburi din Balcani, cu o istorie bogată. Deşi FCSB nu a fost campioana României în ultima vreme, anul acesta a început bine campionatul. Pentru a o elimina, trebuie să fim mai buni decât în jocurile anterioare, să fim mai concentraţi şi agresivi. E nevoie să fim curajoşi şi chiar fanatici pe teren. Acestea sunt jocurile mari, pentru aceste meciuri trăim. Sper că vom reuşi să facem o surpriză joi şi să batem această mare echipă", a declarat antrenorul Zoltan Sabo pentru sportskacentrala.com.

Sârbii consideră că Dennis Man şi Florinel Coman sunt principalele pericole ale lui FCSB.

„Forţa echipei vine din exeperienţa uriaşă pe care a cumulat-o în meciurile europene. Vom juca totuşi pe terenul nostru şi acesta poate fi un mic avantaj. Calitatea lor este incontestabilă. I-am analizat bine, le cunoaştem punctele tari şi punctele slabe. Trebuie să fim concentraţi la maximum încă din primul minut, să nu facem greşeli şi să le punem în pericol obiectivul. Dacă vom face asta, avem şanse mari să mergem mai departe. Cele două extreme ale lor sunt foarte periculoase şi trebuie să le acordăm atenţie. Trebuie să ţinem aproape de aceşti jucători în orice moment şi să nu lăsăm niciun spaţiu”, a comentat fotbalistul Duro Zec.

Înaintea meciului cu FCSB, Topola a pierdut de două ori în campionat. A cedat cu scorul de 0-5 în deplasarea cu Steaua Roşie şi acasă, cu Radnicki Nis, scor 1-3.

Afla mai multe despre: fcsbtopola 

viewscnt
Articole similare