Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnirea dintre tatăl lui Messi şi Bartomeu a luat sfârşit! Anunţul presei spaniole: ce se întâmplă cu starul care vrea să plece de la FC Barcelona

Întâlnirea dintre tatăl lui Messi şi Bartomeu a luat sfârşit! Anunţul presei spaniole: ce se întâmplă cu starul care vrea să plece de la FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Jorge Messi, tatăl lui Leo Messi (33 de ani) şi preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, s-au întâlnit, miercuri, pentru a discuta despre viitorul starului de pe Camp Nou. Întâlnirea dintre cei doi a luat sfârşit, iar informaţii despre discuţiile care au avut loc în spatele uşilor închise au ajuns la jurnaliştii spanioli.

A fost o zi extrem de agitată pentru tatăl lui Messi. Toată presa a stat pe urmele sale pentru a afla detalii de la întâlnirea pe care a avut-o cu Josep Maria Bartomeu. Mai mulţi jurnalişti aproapiaţi de clubul catalan, de la diferite publicaţii din Spania, au aflat detalii despre ceea ce au discutat Messi senior şi Bartomeu.

Concret, preşedintele Barcelone i-a transmis tatălui lui Messi că îl aşteaptă pe fiul său înapoi la antrenamente şi i-a propus prelungirea contractului. În acelaşi timp, Jorge Messi a cerut ca fiul său să fie lăsat să plece, făcând referire la faxul pe care l-a trimis Messi clubului. Cert este că momentan nu s-a ajuns la niciun acord, iar părţile vor continua să discute în următoarele zile.

"Telenovela" Messi

Supărarea lui Leo Messi, care l-a determinat să vrea să plece de pe Camp Nou, vine după ce echipa a suferit o nouă umilinţă în Liga Campionilor, 2-8 cu Bayern în miniturneul de la Lisabona. Argentinianul nu mai crede în proiectul sportiv de pe Camp Nou şi vrea să plece, chiar dacă a fost adus un antrenor nou, Ronald Koeman. Starul din Catalonia vrea să fie lăsat să plece liber, însă Barcelona se opune. Messi nu s-a prezentat la testul pentru COVID-19 care trebuia făcut înainte de reluarea antrenamentelor, nici la primul antrenament sub comanda lui Ronald Koeman. Tatăl lui Messi a venit din Argentina pentru a negocia plecarea fiului său, care e dorit de Manchester City.

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonajorge messijosep maria bartomeu 

viewscnt
Articole similare