Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnirea "titanilor". Usain Bolt ar putea ajunge în Mexic, la echipa lui Maradona

Întâlnirea "titanilor". Usain Bolt ar putea ajunge în Mexic, la echipa lui Maradona
Comentarii

Usain Bolt s-a reprofilat după tentativa nereuşită de a semna un contract de fotbalist profesionist cu echipa australiană Central Coast Mariners. Fostul campion olimpic de atletism nu duce lipse de oferte, iar presa internaţională anunţă că ar putea ajunge chiar la formaţia mexicană Dorados de Sinaloa, antrenată de Diego Maradona.

Potrivit El Universal, firma Hublot, care îi sponsorizează pe Maradona şi pe Bolt, s-ar afla la originea ideii venirii fostului atlet la echipa din Mexic, fiind atrasă de posibilitatea ca aceste două legende să fie la acelaşi club.
 
Zilele trecute, Usain Bolt a declarat că nu renunţă la visul său de a deveni fotbalist profesionist şi nu ascultă ce spun "simpli jucători", care nu îi prevăd un viitor în acest sport.
 
Octuplul campion olimpic în probele de sprint s-a referit la afirmaţiile atacantului irlandez al formaţiei Perth Glory, Andy Keogh, care a spus că jamaicanul atinge mingea de fotbal ca o trambulină.
 
Bolt a încercat să devină fotbalist profesionist în Germania, în Africa de Sud, în Norvegia şi în Australia. În această ultimă ţară, el a dat probe la echipa Central Coast Mariners, pentru care a jucat un meci amical, în care a marcat două goluri. Însă Bolt nu s-a înţeles că conducerea clubului în ceea ce priveşte semnarea unui contract de fotbalist profesionist.
 

Afla mai multe despre: usain boltdiego maradonamexicdorados de sinaloa 

viewscnt
Articole similare