Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter îl cere pe Antoine Griezamnn la schimb cu Lautaro Martinez! Barca vrea să-l trimită pe francez la PSG ca să-l ia pe Neymar

Inter îl cere pe Antoine Griezamnn la schimb cu Lautaro Martinez! Barca vrea să-l trimită pe francez la PSG ca să-l ia pe Neymar

FC Barcelona

Comentarii

Inter îl vrea pe Antoine Griezmann (28 de ani) ca monedă de schimb pentru transferul lui Lautaro Martinez (22 de ani) la FC Barcelona. Anunţul e făcut de italienii de la Gazzetta dello Sport.

Dorinţa Barcelonei de a-l transfera pe Luataro Martinez este din ce în ce mai aproape de realizare. Înfăptuirea mutării este favorizată şi de faptul că Inter e deschisă la negocieri cu clubul catalan şi, deşi au refuzat prima ofertă, acum italienii sunt gata de un schimb de jucători. Gazzetta dello Sport anunţă că acum Inter îl vrea pe Antoine Griezmann în locul lui Lautaro Martinez, variantă cu care rămâne de văzut dacă şefii de pe Camp Nou vor fi de acord.

Jurnaliştii italieni scriu că Griezmann nu are acel "feeling" necesar pentru a juca alături de Leo Messi şi, cum valorea de piaţă este cât de cât apropiată, Inter s-a gândit la un schimb de jucători Lautaro Martinez - Antoine Griezmann. Fotbalistul argentinian de la Inter a avut deja mai multe contacte cu Barcelon, iar agentul său a anunţat că acesta îşi doreşte să joace alături de Leo Messi pe Campp Nou. Rămâne de văzut care va fi disponibilitatea Barcelonei şi a lui Griezmann de a se transfera pe "Giuseppe Meazza".

Griezmann, dorit şi de PSG la schimb cu Neymar

Pe de altă parte, dorinţa Interului de a-l avea pe Griezamnn în locul lui Lautaro Martinez ar putea îngreuna transferul lui Neymar la FC Barcelona. Şefii de la PSG îl doresc pe Antoine Griezmann la schimb cu brazilianul cumpărat de pe Camp Nou în 2017 în schimbul sumei record de 222 de milioane de euro. Astfel, cum Barcelona îşi doreşte cu ardoare ambele mutări, va trebui să aleagă unde îl trimite pe Griezmann şi cum rezolvă celelalt transfer.

Afla mai multe despre: antoine griezmanninterfc barcelona 

viewscnt
Articole similare