Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter - Manchester City, un nou schimb-bombă de jucători? "Nerazzurrii" îl vor pe Aguero şi sunt gata să-l trimită pe Etihad pe fotbalistul dorit de Guardiola

Inter - Manchester City, un nou schimb-bombă de jucători? "Nerazzurrii" îl vor pe Aguero şi sunt gata să-l trimită pe Etihad pe fotbalistul dorit de Guardiola

Inter Milano

Comentarii

Inter îşi face dream-team. Italienii îl vor pe atacantul argentinian, Sergio Aguero (32 de ani), golgheterul lui Manchester City, şi au propus un schimb de jucători "cetăţenilor". Şefii de pe "Giuseppe Meazza" sunt gata să-l cedeze în Anglia pe Milan Skriniar (25 de ani), fundaş dorit de Pep Guardiola la formaţia de pe Etihad Stadium.

De când l-a adus pe Antonio Conte, Inter caută să-şi facă super echipă, cu care să atace câştigarea titlului în Serie A, dar şi fazele superioare ale Ligii Campionilor. După Lukaku şi Eriksen, acum Inter vrea să transfere un alt atacant de top. "Nerazzurrii" îl pe Sergio Aguero, golgheterul all-time al lui Manchester City, accidentat în prezent.

Ca să obţină semnătura lui Aguero, italienii le-au propus celor de la Manchester City un schimb de jucători, cu Milan Skriniar, de care oricum fosta campioană a Angliei se interesesază. Fundaşul central ar urma să ajungă pe Etihad, susţine Calciomercato. Potrivit sursei citate, Skriniar şi-a pierdut statutul de jucător de bază în formaţia pregătită de Antonio Conte, motiv pentru care italienii se gândesc să-l includă în tranzacţia respectivă.

Acum câteva săptămâni, s-a scris despre intenţiile lui Inter de a-l transfera pe Gabriel Jesus, pentru care era gata să-l ofere la schimb pe Lautaro Martinez (22 de ani), fotbalist dorit cu insistenţă de FC Barcelona.



Aguero este golgheter-ul all-time al lui Manchester City, cu 254 de goluri înscrie în 370 de meciuri. Starul argentinian ar putea s-o ajute pe Inter să revină în prim-plan-ul fotbalului european, lucru care le-a lipsit "nerazzurilor" în ultimii ani.

Afla mai multe despre: sergio agueroschimbintermanchester citymilan skriniar 

viewscnt
Articole similare