Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Milano a rezolvat primul transfer important al iernii! Italienii s-au înţeles cu fotbalistul care a făcut senzaţie la EURO

Inter Milano a rezolvat primul transfer important al iernii! Italienii s-au înţeles cu fotbalistul care a făcut senzaţie la EURO

Serie A

Comentarii

Inter Milano a ajuns la un acord cu fundaşul german Robin Gosens de la Atalanta Bergamo.

Inter Milano a rezolvat primul transfer important al iernii

Totul a fost confirmat de expertul în mercato, jurnalistul Fabrizio Romano, care a dezvăluit că totul va fi oficializat zilele următoare. Inter îl va lua sub formă de împrumut până în vară, fiind obligată să plătească 25 de milioane vara viitoare. 

Fotbalistul german este accidentat la coapsă din 2021 şi nu a mai jucat un meci oficial în Seria A din 25 septembrie. Simone Inzaghi îl doreşte cu insistenţă pe fotbalist, pentru a-l utiliza în sistemul 3-5-2. 

Gosens a ajuns la Atalanta în 2017 de la echipa olandeză Heracles Almelo. El a reuşit în cele 157 de meciuri pentru italieni 29 de goluri şi 21 pase decisive. Potrivit specialiştilor de la Transfermarkt, neamţul este cotat la 35 de milioane de euro. 

Gosens are şi 13 selecţii pentru naţionala Germaniei, iar vara trecută, după evoluţiile bune de la EURO, a fost pus pe lista de transferuri a Barcelonei, dar mutarea nu s-a concretizat. 

Afla mai multe despre: italia-inter milano-atalanta-gosens 

viewscnt
Articole similare