Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Milano aduce un atacant liber de contract. Cine îl va înlocui pe Edin Dzeko

Inter Milano aduce un atacant liber de contract. Cine îl va înlocui pe Edin Dzeko

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano a găsit înlocuitor pentru Edin Dzeko (37 de ani), plecat la Fenerbahce. Îl va aduce pe Marcus Thuram (25 de ani), liber de contract.

Inter Milano aduce un atacant liber de contract, fiul unui campion mondial

Internaţionalul francez Marcus Thuram, al cărui contract cu Borussia Monchengladbach a expirat joi, după ce a refuzat o ofertă de la PSG, va semna un contract pe cinci ani cu Inter Milano.

Clubul italian, vicecampion în ultima ediţie a Ligii Campionilor, era interesat de profilul francezului de 25 de ani de mai multe sezoane, Înţelegerea va fi semnată în această vară, mai ales după plecarea de la Inter a lui Edin Dzeko la Fenerbahce.

Marcus Thuram a jucat de-a lungul carierei doar la trei echipe. În vârstă de 25 de ani, atacantul francez este un produs al academiei celor de la Sochaux, echipă la care a debutat şi la nivel de seniori, în 2015.

Mai apoi a trecut la Guingamp, în 2017, iar după alte două sezoane a ales să schimbe campionatul şi să se mute în Germania, la Borussia Mönchengladbach, unde a evoluat din 2019 până în prezent. 

Iar acum este pregătit să facă pasul spre Inter Milano. Ca un fapt divers, Marcus Thuram este născut în Italia, la Parma, în 1997, în vremea în care tatăl său, campionul mondial din 1998, Lilian Thuram, evolua la echipa locală.

Afla mai multe despre: marcus thuraminter milanoedinz dzeko 

viewscnt
Articole similare