Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Milano aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Inter Milano aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Inter Milano

Comentarii

Chiar dacă transferul lui Modric de la Real Madrid pare foarte complicat, iar Barcelona l-a cumpărat pe Malcom, fotbalist cu care Inter a negociat intens, gruparea nerazzurro este aproape să facă un transfer foarte important.

"Mai sunt mici detalii de pus la punct, dar tratativele dintre Inter Milano şi AS Monaco sunt aproape încheiate. Sunt şanse foarte mari ca Balde Keita să îmbrace din sezonul viitor tricoul nerazzurro" anunţă jurnalistul Gianluca di Marzio, pe site-ul său oficial.

 

 

Inter îl va împrumuta probabil pentru un sezon pe Keita, urmând ca apoi să-l transfere definitiv. Keita Balde joacă din 2017 la AS Monaco, care a plătit 30 de milioane de euro pentru transferul său de la Lazio Roma.

Pentru monegasci, senegalezul a evoluat în 33 de meciuri din sezonul trecut şi a marcat de 8 ori, dar nu s-a acomodat aşa cum şi-ar fi dorit în Franţa.

După ce a participat la Cupa Mondială alături de reprezentativa ţării sale, Keita Balde pare acum dispus să revină în Italia, iar experienţa Inter Milano pare suficient de tentantă. Ar fi al doilea jucător din curtea lui Inter după Icardi, care s-a format la Barcelona, dar care nu a ajuns să evolueze pentru gruparea catalană.

  • 137 de meciuri a jucat Balde pentru Lazio, marcând 31 de goluri în patru sezoane
  • 20 de selecţii are Balde în naţionala Senegalului, pentru care a marcat 3 goluri
     

Afla mai multe despre: keita baldeinter milanoas monacotransferuriligue 1serie a 

viewscnt
Articole similare