Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Milano şi Atletico Madrid, luptă la baionetă pentru un jucător de la Arsenal. Preţul: 40 milioane de euro

Inter Milano şi Atletico Madrid, luptă la baionetă pentru un jucător de la Arsenal. Preţul: 40 milioane de eurogalerie foto

Arsenal

Comentarii

Mijlocaşul francez al celor de la Arsenal, Matteo Guendouzi, a cerut conducerii să fie lăsat să plece în această vară, iar antrenorul Mikel Arteta şi-ar fi dat acordul, anunţă L Equipe.

Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a ajuns la Arsenal în vara lui 2018, pentru 8 milioane de euro de la Lorient, iar în acest moment Arsenal pare dispusă să accepte o ofertă în jurul a 40-50 de milioane de euro în schimbul jucătorului. Matteo Guendouzi nu duce lipsă de oferte.

În pole-position pentru obţinerea jucătorului sunt Internazionale Milano şi Atletico Madrid. Cele două formaţii şi-au manifestat instant interesul pentru jucător, ptorivit L Equipe. De asemenea, Guendouzi se află şi pe listele granzilor de la Manchester United, Juventus, Barcelona şi Real Madrid.

Matteo Guendouzi le-a dezvăluit antrenorilor şi conducerii că ar vrea să plece, deoarece nu simte că mai poate progresa la Arsenal şi are nevoie de o provocare nouă. Francezul a strâns 82 de meciuri epntru Arsenal, pentru care a marcat un gol şi a oferit cinci pase decisive. De asemenea, Guendouzi a fost convocat la naţionala de seniori a Franţei, însă nu a apucat să debuteze.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare