Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interesul lui Galatasaray pentru Moruţan e real! Giovanni Becali a confirmat că turcii lui Terim au ochit "perla" de la FCSB. Schema prin care vor să-l transfere

Interesul lui Galatasaray pentru Moruţan e real! Giovanni Becali a confirmat că turcii lui Terim au ochit "perla" de la FCSB. Schema prin care vor să-l transfere

FCSB

Comentarii

Giovanni Becali (67 de ani) a confirmat interesul lui Galatasaray pentru Olimpiu Moruţan! Mijlocaşul de la FCSB e dorit de formaţia din Turcia, însă Becali e convins că e greu ca echipa "CimBom" să plătească acum suma pe care o cere Gigi Becali în schimbul "perlei" sale.

Galatasaray l-a ochit pe Olimpiu Moruţan, care l-a impresionat pe Fatih Terim prin prestaţiile sale de la FCSB, iar Giovanni Becali a dezvăluit că interesul turcilor pentru Moruţan nu e nou. Galata îl monitorizează de câteva luni, dar agentul care a realizat transferul lui Dennis Man la Parma e sceptic că o mutare se poate face în viitorul apropiat.

Din cauza banilor. Giovanni Becali susţine că Galatasaray nu poate oferi ceea ce cere Gigi Becali în schimbul lui Olimpiu Moruţan: "E adevărat. M-au căutat pe mine, acum câteva luni, să îmi ceară informaţii despre el. Am păstrat o relaţie foarte bună cu cei din Turcia. Le-am transmis, însă, că din punctul meu de vedere este intangibil în acest moment pentru ei.

O să fiu sincer cu tine. Puterea financiară din Turcia nu mai este aceeaşi de acum câţiva ani. Cluburile de acolo au toate datorii foarte mari, doar Erdogan le mai poate salva. Cred că se duc spre două miliarde de euro toate datoriilor echipelor de fotbal. Au probleme mari şi nu îşi mai permit să plătească anumite sume"
, a spus Giovanni Becali, conform prosport.ro.

Giovanni Becali a dezvăluit că Galatasaray vrea să-l împrumute un an pe Moruţan şi e gata să achite 2-3 milioane de euro pentru împrumut, iar abia apoi să achite o sumă mai mare pentru transferul definitiv al "perlei" cumpărate de Gigi Becali de la FC Botoşani. "Ei au în plan un împrumut, pentru două, trei milioane de euro şi apoi, o sumă mai mare. Eu ştiu foarte bine şi ce îşi doreşte Gigi, ştiu şi ce potenţial are băiatul. Le-am zis că e imposibil să se rezolve în modul în care vor ei. Dacă pun pe masă o sumă de 15 milioane de euro, altfel discuţi. A rămas că vom mai discuta, dar nimeni nu poate risca, mai ales că acolo sunt mari probleme cu plăţile. Ştiu ce pot să ofere cei de la Galatasaray şi sunt foarte departe de ce vrea Gigi", a mai spus acesta.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanofertagalatasaraygiovanni becalifatih terimgigi becali 

viewscnt
Articole similare