Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Internaţionalul român Romario Benzar revine titular la Lecce pentru meciul cu SPAL

Internaţionalul român Romario Benzar revine titular la Lecce pentru meciul cu SPAL
Comentarii

Lecce joacă în deplasare, miercuri, 4 decembrie, de la ora 19, pe terenul celor de la SPAL, în 16-imile Cupei Italiei.

Italienii anunţă că, după victoria imensă obţinută de Lecce pe terenul celor de la Fiorentina, antrenorul Fabio Liverani va odihni o serie importantă de jucători, aceasta fiind marea şansă a lui Romario Benzar. Fundaşul dreapta român este anunţat titular de către italieni şi îi poate demonstra fostului jucător de la Lazio, că merită mai multe şanse în "primul 11" în partidele de campionat.

Au trecut 14 etape de Serie A, însă jucătorul de 27 de ani a bifat doar 97 de minute în cele trei prezenţe. A fost titular cu Verona, dar a fost schimbat în minutul 59. A mai intrat în meciurile cu Inter (19 minute) şi Napoli (20 de minute). Toate cele trei partide au fost înfrângeri pentru Lecce.

În campionat, titularul de drept de la Lecce, italianul Biagio Meccariello a fost eliminat şi automat suspendat pentru o etapă, cea recentă încheiată. Cu toate acestea, Liverani a preferat să-l trimită în flancul drept al apărării pe un alt italian, de 31 de ani, Andrea Rispoli, iar Romario Benzar a "sfârşit" din nou pe banca de rezerve.

Cota de piaţă a jucătorului român este de 2.5 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare