Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Internaţionalul Vasile Mogoş, la un pas de Seria A. Transferul românului este pus în "aşteptare"

Internaţionalul Vasile Mogoş, la un pas de Seria A. Transferul românului este pus în "aşteptare"

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta al formaţiei din Serie B, Cremonese, Vasile Mogoş (27 de ani), este prima variantă pentru postul de fundaş dreapta al celor de la AC Torino, dacă nu se ajunge la un consens cu titularul Lorenzo De Silvestri.

Conducerea celor de la AC Torino a reuşit să prelungească contractele fotbaliştilor Samir Ujkani, Lorenzo De Silvestri, Cristian Ansaldi, dar şi al antrenorului Moreno Longo până pe 31 august 2020, dată care coincide cu finalul sezonului din Serie A. Cu toate acestea, următorul sezon revine repede, pe 2 august, astfel că înţelegerile pe un termen atât de scurt arată lipsa continuării activităţii şi după 31 august. 
În acest context, conducătorii celor de Torino şi-au întocmit o listă cu jucători pe care să-i transfere, pentru a forma un lot competitiv. Fundaşul dreapta Lorenzo De Silvestri (32 de ani) a fost contactat de către Bologna şi nu şi-ar mai dori să continue cu Torino. În locul său, torinezii îl vor pe fundaşul român al celor de la Cremonese, Vasile Mogoş, pe placul lui Massimo Bava, managerul sportiv al formaţiei.

Vasile Mogoş se află la Cremonese la două sezoane, în care a bifat 57 de meciuri, în care a reuşit şase goluri şi trei pase de gol.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare