Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Internazionale Milano îşi modifică oficial numele şi emblema clubului începând cu luna martie a anului acesta

Internazionale Milano îşi modifică oficial numele şi emblema clubului începând cu luna martie a anului acesta

Fotbal

Comentarii

Pe lângă numele echipei care va fi modificat, Inter îţi va schimba şi logo-ul, iar în loc de iniţialele "FCIM", va avea pe logo doar "IM".

Din martie anul acesta, Internazionale Milano va deveni oficial Inter Milan aşa cum este deja cunoscută pe plan internaţional.

Pe lângă numele echipei care va fi modificat, Inter îţi va schimba şi logo-ul, iar în loc de iniţialele "FCIM", va avea pe logo doar "IM". Se lucrează de mai multe luni la aspectului noului logo al formaţiei însă nu au fost facăute încă publice fotografii. Inter va avea şi un nou sponsor principal după mulţi ani în care compania "Pirelli" a fost pe tricoul formaţiei din Milano.

Inter a fost fondată în 1908 şi nu a retrogradate niciodată în Serie B din 1929, an în care s-a înfiinţat campionatul italian. În cei 113 ani de existenţă, Inter a adunat 18 titluri în Serie A, 7 cupe ale Italiei, 5 Supercupe ale Italiei, 3 trofee de Liga Campionilor, 3 trofee Europa League, 2 Cupe Intercontinentale şi un trofeu al Campionatului Mondial al Cluburilor.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: inter milan 

viewscnt
Articole similare