Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interviu EVENIMENT după plecarea de la Viitorul. Gheorghe Hagi este invitatul special al lui Silviu Tudor Samuilă, duminică, de la ora 19:30, la Telekom Sport 1

Interviu EVENIMENT după plecarea de la Viitorul. Gheorghe Hagi este invitatul special al lui Silviu Tudor Samuilă, duminică, de la ora 19:30, la Telekom Sport 1

Special

Comentarii

Cel mai mare fotbalist român şi probabil cea mai grea voce din peisajul fotbalului românesc, Regele Gică Hagi este invitatul lui Silviu Tudor Samuilă, în cadrul unui interviu exclusiv acordat Telekom Sport.

Duminică, de la ora 19:30, Gheorghe Hagi este invitatul special al lui Silviu Tudor Samuilă, în cadrul unui interviu exclusiv acordat Telekom Sport.

Gheorghe Hagi a renunţat la funcţia de manager al echipei Viitorul Constanţa şi l-a instalat pe talentatul tehnician spaniol, Ruben de la Barrera drept nou antrenor al constănţenilor. Schimbările din cadrul clubului pe care l-a fondat şi pe care l-a condus către înalta performanţă, viitorul său în fotbalul european, planurile imediat următoare sau detalii despre Ianis Hagi, la toate aceste detalii, Gheorghe Hagi va oferi răspunsuri în cadrul super interviului acordat colegului nostru Silviu Tudor Samuilă.

Aşadar, duminică, de la ora 19:30, la Telekom Sport 1, ai un interviu exclusiv cu Gheorghe Hagi, primul după plecarea de la Viitorul Constanţa

Gică Hagi, sinonim cu succesul la Viitorul Constanţa

Hagi a preluat Viitorul Constanţa ca antrenor în 2014. După 6 ani îi lasă locul pe banca tehnică talentatului tehnician spaniol, Ruben de la Barrera.

Gică Hagi a condus-o pe Viitorul Constanţa în 204 meciuri şi a câştigat 103 dintre ele, în alte 35 terminând la egalitate.

A dus Viitorul Constanţa în Cupele Europene, dar poate mai important de atât a reuşit să aducă primele trei trofee din istoria clubului constănţean. În sezonul 2016-2017, Hagi a cucerit titlul în Liga 1 cu gruparea din Ovidiu, iar în 2018-2019 a câştigat Cupa României. Tot în 2019, Gheorghe Hagi a cucerit cu Viitorul Supercupa României.

După 6 ani, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile pleacă de la formaţia pe care a înfiinţat-o şi o părăseşte cu un procentaj impresionant de victorii: 50.49%

Afla mai multe despre: gheorghe hagitudor samuilă 

viewscnt
Articole similare