Experiențe împreună.
You are here:

Intră în atmosferă | FIFA a lansat imnul oficial al Campionatului Mondial! Will Smith e unul dintre artiştii aleşi

Intră în atmosferă | FIFA a lansat imnul oficial al Campionatului Mondial! Will Smith e unul dintre artiştii aleşi

Will Smith va interpreta imnul oficial al Cupei Mondiale 2018, alături de Nicky Jam şi de cântăreaţa Era Istrefi, originară din Kosovo, scrie hollywoodreporter.com.

 Anunţul a fost publicat iniţial de Vibe şi de staţia de radio columbiană W Radio, luni, şi ulterior informaţia a fost confirmată în mod independent de Billboard, care citează surse apropiate proiectului.

Melodia, produsă de Diplo, va fi interpretată în finala Cupei Mondiale, care va fi urmărită de un total estimat la două miliarde de spectatori. Între imnurile oficiale din anii trecuţi se numără „Waka Waka”, al cântăreţei Shakira, şi „The Cup of Life”, al lui Ricky Martin.

Potrivit unui interviu cu managerul lui Nicky Jam, Juan Diego Medina, care a fost difuzat de W Radio, Nicky Jam şi Will Smith s-au aflat în Budapesta pentru a finaliza înregistrarea melodiei, care ar urma să fie lansată vineri.

Anterior, Vibe a anunţat că DJ Nelson, Will Smith şi Nicky Jam lucrează la această melodie. Vibe a mai scris că va participa şi Istrefi.

Cupa Mondială din acest an se va desfăşura în Rusia, în perioada 14 iunie - 15 iulie.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta