Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întreaga lume se leapădă de Rusia! Schalke a rupt contractul de sponsorizare cu Gazprom: ”Capacitatea financiară nu va fi afectată”

Întreaga lume se leapădă de Rusia! Schalke a rupt contractul de sponsorizare cu Gazprom: ”Capacitatea financiară nu va fi afectată”
Comentarii

Clubul german FC Schlake 04 a anunţat rezilierea contractului cu gigantul rus Gazprom, din cauza invadării Ucrainei, informează lequipe.fr.

La două zile după ce a jucat un meci cu tricouri pe care nu apărea sponsorul principal, Schalke 04 a anunţat oficial încheierea parteneriatului cu Gazprom.

Consiliul de administraţie al clubului german, susţinut de consiliul de supraveghere, a luat această decizie în urma invadării Ucrainei de către Rusia, ţară din care provine compania de gaz.

Echipa din Gelsenkirchen, locul 5 în 2.Bundesliga, caută acum un nou sponsor principal.

Gazprom, care este şi sponsor principal al UEFA, era într-un parteneriat cu Schalke din 2006 şi anul trecut a prelungit înţelegerea, deşi echipa a retrogradat din Bundesliga.

Întreaga lume se leapădă de Rusia

Contractul prelungit anterior în 2016 era încheiat pe şase ani, în schimbul sumei totale de 150 de milioane de euro. După retrogradare, Schalke primea numai 10 milioane de euro pe sezon.

"Consiliul de administraţie al Schalke 04, cu aprobarea consiliului de supraveghere, a decis să încheie prematur contractul dintre S04 şi GAZPROM.

Conducerea se află în discuţii cu actualul sponsor principal, iar mai multe informaţii vor fi anunţate ulterior.

Capacitatea financiară a clubului nu va fi afectată deloc de această decizie.

Conducerea clubului este încrezătoare că va putea anunţa un nou partener în viitorul apropiat", a anunţat Schalke 04, luni.

Afla mai multe despre: schalke 04 

viewscnt
Articole similare