Experiențe împreună.
You are here:

Investiţia surprinzătoare făcută de Gigi Becali. Patronul de la FCSB s-a implicat imediat când a auzit apelul disperat: "Dau banii acum!"

Investiţia surprinzătoare făcută de Gigi Becali. Patronul de la FCSB s-a implicat imediat când a auzit apelul disperat: "Dau banii acum!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a investit sume importante de bani în fotbal, însă, surprinzător, patronul celor de la FCSB s-a implicat serios şi într-una din reprezentaţiile României de la Eurovision.

Potrivit unui interviu acordat de Andrei Ştefănescu, membru al formaţiei Todomondo, care a reprezentat ţara noastră la Eurovision 2007, Gigi Becali a oferit 5.000 de euro ca spectacolul României de la show-ul care a avut loc la Helsinki să iasă aşa cum şi-au dorit artiştii.

"Gigi Becali m-a ajutat pe mine direct, în 2007. Lumea trebuie să ştie. În 2007, când am câştigat noi Eurovision România, am plecat la Helsinki. La Helsinki, din păcate, pentru scenografia noastră… Noi aveam nişte momente, voiam nişte artificii, nişte perdele de artificii care să sară de sus. Aşa era momentul nostru gândit la Bucureşti.

În spate era un perete plin de leduri, pe scenă la fel, se vedeau tot felul de imagini din ţările respective, despre care noi cântam. La un moment dat, pe final ne trebuiau nişte artificii care să sară, să coboare, era un moment culminant al piesei. Neavând posibilitatea, costau 5.000 de euro ce ne trebuia… N-am avut la cine să apelăm şi am apelat la Gigi. Gigi Becali a zis: <<E pentru România? Îţi dau banii>>.

Şi ne-a dat cei 5.000 de euro, cu care noi am reuşit să facem momentul să arate foarte bine România. Noi eram România în momentul acela. A dat acest cadou pentru ca noi să avem un show frumos la spectacol. Face lucruri care ajută oameni şi care nu se ştiu”, a dezvăluit Andrei Ştefănescu la Antena Stars.

viewscnt
Articole similare
Piscina nu le ajunge. David si Victoria Beckham isi sapa un lac pe mosia de 7 milioane de euro