Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investiţii de zeci de milioane de euro la Steaua: ”La acest moment avem două solicitări”. Anunţul oficial

Investiţii de zeci de milioane de euro la Steaua: ”La acest moment avem două solicitări”. Anunţul oficial

Special

Comentarii

Complexul Sportiv Steaua ar urma să beneficieze de noi investiţii de zeci de milioane de euro. Adrian Cefalan, director de Investiţii la CNI, susţine că CSA Steaua a făcut o solicitare pentru construicţia unei săli polivalente şi pentru reablitarea stadionului de atletism.

Noul stadion Steaua a costat aproape 100 de milioane de euro, dar investiţiile în complex ar urma să nu se oprească aici. ”Peisajul” ar urma să fie completat de o sală polivalentă, la care se adaugă şi reabilitarea stadionului de atletism. Vor fi astfel investite alte câteva zeci de milioane de euro în Complexul Sportiv Steaua, care ar urma să devină cel mai modern din România.

Investiţii de zeci de milioane de euro în Complexul Sportiv Steaua

Autorităţile încearcă de ceva vreme să construiască o sală polivalentă, care să ofere condiţii foarte moderne. Până acum, n-au avut prea mult succes. Această sală ar urma să fie însă construită lângă noul stadion Steaua.

Adrian Cefalan, director de Investiţii la CNI, susţine că a primit două solicitări din partea clubului Steaua. Una dintre ele este pentru o sală polivalentă de ultimă generaţie, în care să-şi desfăşoare activitatea celelalte secţii sportive din cadrul clubului Steaua. Deocamdată, n-au fost oferite informaţii despre capacitatea pe care ar urma să o aibă noua arenă sportivă.

O a doua solicitarea din partea Stelei a fost pentru modernizarea stadionului de atletism. Investiţiile totale vor fi de câteva zeci de milioane de euro, dar infrastructura sportivă din România ar cunoaşte un salt uriaş.

”La acest moment avem două solicitări, una legată de reabilitarea stadionului de atletism şi de construirea a unei săli polivalente, pentru că cea din Mihai Viteazu este mică şi nu satisface toate nevoile clubului. Dânşii ne-au trimit pentru această sală polivalentă o notă conceptuală şi o temă de proiectare cu ce şi-ar dori şi uşor-uşor să începem...

Se face, cu răbdare... acum şi în funcţie de alocaţiile bugetare, pentru că vrem - nu vrem, în primul rând trebuie să ai o sursă de finanţare. Dar eu sper că vom face. Aşa cum bazinul de polo este făcut de noi”, a declarat Adrian Cefalan, într-un interviu pentru Naţiunea Stelistă.

Ce spunea fostul premier despre noua sală polivalentă din cadrul Complexului Sportiv Steaua

Discuţiile despre o sală polivalentă în Ghencea nu sunt noi. La finalul lui noiembrie 2020, când stadionul Steaua a fost recepţionat, Ludovic Orban, fostul premier, a declarat că Bucureştiul are nevoie de o asemenea arenă:

”Bucureştiul are nevoie de o Sală Polivalentă care să fie la standarde internaţionale şi care să poată să găzduiască sporturi precum handabalul, baschetul şi care să fie un teren unde să se desfăşoare meciuri în care echipele româneşti să desfăşoare competiţii internaţionale”, a spus atunci Ludovic Orban.

Noile investiţii de zeci de milioane de euro ar urma să transforme Complexul Steaua în cel mai modern centru sportiv din România. Aproape toate secţiile sportive de la Steaua, dar nu numai, ar beneficia astfel de cele mai moderne condiţii de antrenament şi de competiţie.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare