Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, de acord cu decizia luată de Gigi Becali! "E momentul". Rivalul din Liga 1, cucerit după ce a văzut la FCSB

Ioan Andone, de acord cu decizia luată de Gigi Becali! "E momentul". Rivalul din Liga 1, cucerit după ce a văzut la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB e lider în Liga 1 şi e în mare formă, înainte de intrarea în play-off. Dinamovistul Ioan Andone i-a lăudat pe rivali şi a vorbit şi despre Dennis Man, golgheterul campionatului.

Dennis Man este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti români, iar în această iarnă a atras atenţia mai multor cluburi din străinătate. Gigi Becali nu a primit oferta aşteptată şi a anunţat că nu-l vine în această perioadă de transferuri: 

"Poate e momentul să stea şi să câştige ceva în România, probabil asta va fi. Nu îl vor vinde acum, nu e momentul de vânzare, pentru că trebuie să câştige ceva în România. Are vârsta asta şi el nu a câştigat nimic în România. Deci, până la urmă, trebuie să stea să îşi ajute echipa şi să se gândească la grupele Europa League sau Champions League cu Steaua (n.r. - FCSB). Ce e important e că sunt oferte pentru el", a declarat Ioan Andone.

Preşedintele lui FC Voluntari a fost cucerit de jocul ofensiv al FCSB-ului: "Steaua (n.r. - FCSB) chiar joacă bine, chiar e o echipă extrem de bună. Extrem de calitativi sunt de la mijloc în sus jucătorii, individual fac lucruri excepţionale, mult peste nivelul campionatului românesc. E şi inteligenţa unui antrenor, când să îi odihnească... Jucătorul român încă nu e obişnuit să joace din trei în trei zile cum jucăm noi până în martie", a mai spus oficialul lui FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdennis man 

viewscnt
Articole similare