Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, despre cum a ratat cel mai tare transfer al iernii: ”Astăzi trebuia să facă vizita medicală!” Motivul pentru care jucătorul nu mai vine

Ioan Andone, despre cum a ratat cel mai tare transfer al iernii: ”Astăzi trebuia să facă vizita medicală!” Motivul pentru care jucătorul nu mai vine

Superliga

Comentarii

Ioan Andone povesteşte cum a fost aproape să-l transfere pe Dumitru Cardoso, însă fostul jucător al lui Napoli a anunţat în ultimul moment că nu mai vine la FC Voluntari. Atacantul de 27 de ani a preferat să meargă la Livorno, penultimul loc în Serie B.

Dumitru Cardoso, fost atacant la Napoli, care este născut din tată român şi mamă braziliancă, a fost aproape să vină în Liga 1. Liber de contract, atacantul de 27 de ani a fost contactat de FC Voluntari, toate detaliile fuseseră puse la punct, însă Cardoso s-a sucit în ultimul moment şi a ales să meargă în Serie B. Ioan Andone spune că este o veste foarte proastă pentru FC Voluntari:

”Cred că a ales Serie B, pentru că noi ne înţeleseserăm cu el, îl aşteptam să vină, chiar ieri trebuia să ajungă, să facă vizita medicală astăzi şi de săptămâna care vine să înceapă antrenamentele şi cred că a ales altă echipă de Serie B din Italia. Ne-a anunţat că nu mai vine. Căutăm acum, pentru că în momentul în care ne-am înţeles cu el, la contract, la tot, jucătorul venea aici să semneze cu noi. Urma să treacă numai vizita medicală. Şi aseară am, primit vestea asta nefericită. Era un jucător interesant, pe care l-am urmărit bine, Bergodi îl ştia de când juca la Napoli, în Italia, era ceva interesant. Tată român, mamă afro-braziliancă, era interesant ca jucător”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

În vârstă de 27 de ani, Mitică Cardoso a evoluat la Napoli, care l-a împrumutat la câteva formaţii mai mici, a trecut şi prin campionatul elen la Veria sau prin liga a 2-a engleză la Nottingham Forest, iar ultima oară şi-a încercat norocul în Spania, la Alcorcon şi Gimnastic de Tarragon. Cardoso are şi meciuri pentru naţionalele U19 şi U20 ale Italiei.
 

Afla mai multe despre: ioan andonedumitru cardosonapolifc voluntari 

viewscnt
Articole similare