Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone laudă numirea antrenorului din Superligă: „Va creşte valoarea fotbalului românesc şi echipa va arăta diferit!”

Ioan Andone laudă numirea antrenorului din Superligă: „Va creşte valoarea fotbalului românesc şi echipa va arăta diferit!”
Comentarii

Ioan Andone este convins că numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova este o decizie foarte bună luată de Mihai Rotaru.

Ioan Andone, convins de numirea antrenorului în Superligă: „Ştie ce vrea!”

Patronul oltenilor a luat o decizie radicală după înfrângerea suferită în derby-ul cu FCSB. A renunţat la Ivaylo Petev şi a venit cu o soluţie nouă, care a făcut valuri în fotbalul românesc. Mihai Rotaru a reuşit să-l convingă pe Costel Gâlcă să accepte oferta, fiind astfel responsabil pentru îndeplinirea obiectivelor clubului.

Ioan Andone a fost întrebat pe marginea acestui subiect şi consideră că venirea lui Gâlcă la Craiova nu este o veste excelentă doar pentru formaţia din Bănie, ci şi pentru fotbalul românesc.

„Costel Gâlcă e un antrenor foarte bun şi va creşte valoarea campionatului românesc, e un tip care ştie ce vrea, sigur va arăta diferit Craiova de acum!”, a declarat Ioan Andone.

  • Universitatea Craiova ocupă locul 3 în play-off-ul Superligii României după 4 etape desfăşurate, cu 31 de puncte

Ioan Andone anunţă o nouă forţă în fotbalul românesc: „Noii acţionari sigur vor îmbunătăţi lotul şi performanţele!”

Ioan Andone consideră că Dinamo va reuşi să ajungă o adevăraţă forţă în fotbalul românesc odată cu venirea noilor acţionari.

„Sincer nu m-am aşteptat ca Dinamo să mai câştige cu Iaşi. Au jucat o bună perioada din timp 11 vs 10 şi nu au reuşit să înscrie. Şi-au creat ocazii, dar ratau. M-am bucurat până şa urmă că au dat gol şi au şanse mari să se salveze de la retrodare.

Pentru moment doar asta ne putem dori, salvarea de la retrogradare. Pe viitor, cu apariţia noului stadion, cu noii acţionari, sunt sigur că se vor îmbunătăţi lotul şi performanţele”, a declarat Ioan Andone.

Afla mai multe despre: ioan andoneuniversitatea craiovacostel galca 

viewscnt
Articole similare