Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone ştie pe cine ar trebui să pună antrenor Neluţu Varga la CFR Cluj: „E mereu cea mai bună variantă!”

Ioan Andone ştie pe cine ar trebui să pună antrenor Neluţu Varga la CFR Cluj: „E mereu cea mai bună variantă!”

CFR Cluj

Comentarii

Ioan Andone i-a oferit un sfat preţios lui Neluţu Varga după ce Adrian Mutu şi-a dat demisia.

Ioan Andone l-a sfătuit pe Neluţu Varga cu privire la noul antrenor de la CFR Cluj

Ioan Andone consideră că omul cel mai potrivit pentru CFR Cluj este Dan Petrescu. Totuşi, tehnicianul are un angajament în Coreea de Sud, la Jeonbuk. Situaţia sa nu este foarte bună acolo, echipa sa fiind pe ultimul loc în campionat. Astfel că, în cazul unei demiteri, SuperDan ar rămâne liber de contract.

„(n.r. poate reveni Dan Petrescu la CFR Cluj?) E mereu o variantă, o soluţie, la câte campionate le-a adus şi la câte performanţe a făcut în cupele europene.

Momentan are treaba lui acolo (n.r. în Coreea de Sud), nu a fost dat afară. El poate remedia CFR-ul, are experienţă.

De variante nu ştiu ce să spun, nu cred că merge niciun antrenor din Liga 1 (n.r. Despre varianta Dorinel Munteanu). Dorinel are proiectul lui, a muncit ani de zile la Oţelul, nu cred că lasă echipa. Trebuie să vezi ce antrenori sunt liberi acum”, a spus Ioan Andone, potrivit as.ro.

Dorinel Munteanu, dorit de o forţă din Superliga României! Cum s-ar putea produce mutarea

Dorinel Munteanu este dorit de Neluţu Varga la CFR Cluj după demisia lui Adrian Mutu.

Ardelenii au rămas fără antrenor după demisia lui Adrian Mutu. „Briliantul” a renunţat la poziţie după umilinţa din Cupa României, scor 0-4, cu cei de la Corvinul Hunedoara. Astfel, Neluţu Varga este nevoit să găsească de urgenţă antrenor pentru derby-ul cu Rapid. 

Patronul clujenilor a ajuns la varianta Andrea Mandorlini, dar se pare că este vorba despre un mandat interimar al italianului. Adevărata ţintă a lui Nelu Varga este Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, anunţă as.ro.

CFR Cluj are obiective îndrăzneţe pentru sezonul viitor, având în vedere că actuala stagiune a fost una de reconstrucţie, astfel că Dorinel Munteanu este omul potrivit pentru a cuceri din nou trofee alături de fosta campioană a României.

 

Afla mai multe despre: cfr clujioan andonedan petrescu 

viewscnt
Articole similare