Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Hora s-a enervat după cartonaşul roşu primit la meciul cu Craiova. ”Arbitrul era atent la altă fază!”

Ioan Hora s-a enervat după cartonaşul roşu primit la meciul cu Craiova. ”Arbitrul era atent la altă fază!”

Superliga

Comentarii

UTA a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, în deplasare, cu Universitatea Craiova, în etapa a XX-a a Ligii 1.

Hora a fost eliminat, în minutul 90+4, pentru lovirea lui Papp, într-un moment în care balonul nu era în zona celor doi jucători. Fotbalistul arădenilor este de părere că arbitrul Andrei Chivulete i-a arătat mult prea uşor cartonaşul roşu, deoarece centralul ar fi fost atent la altă fază în acel moment. 

”Arbitrul era atent la altă fază!”

”Păcat că nu am plecat cu cele 3 puncte, Craiova nu a avut un şut pe spaţiul porţii, e nemeritat acest 0-0. La faza cartonaşului roşu, cred că arbitrii erau atenţi în altă parte. Doar au sesizat că plângea Papp pe jos. Doar a zis tuşierul că l-am lovit, atât, el ştie. Eu zic că l-am lovit peste mână, braţul meu e vânăt acum... Nu ştiu pe ce a dat cartonaşul roşu, nu a văzut faza. Trebuia să avem mai multe puncte după ultimele meciuri, dar avem de suferit până se implementează VAR-ul”, a spus Ioan Hora.

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, FCSB - 43 de puncte, FC Voluntari - 34 de puncte, Rapid - 31 de puncte, CS Universitatea Craiova - 31 de puncte şi FC Botoşani - 30 de puncte.

UTA ocupă locul 8, cu 27 de puncte, după Farul, 29 de puncte, şi la egalitate cu FC Argeş, de pe locul 9.

Afla mai multe despre: uta-ioan hora-craiova 

viewscnt
Articole similare