Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae a rupt tăcerea. Ce spune despre plecările lui Gabi Tamaş şi Constantin Budescu: ”Avem de câştigat un campionat”

Ioan Niculae a rupt tăcerea. Ce spune despre plecările lui Gabi Tamaş şi Constantin Budescu: ”Avem de câştigat un campionat”

Superliga

Comentarii

Ioan Niculae a vorbit despre situaţia lui Gabi Tamaş şi Constantin Budescu, în condiţiile în care mai multe cluburi ar fi interesate de transferurile celor doi.

Astra este una dintre revelaţiile campionatului şi este la doar patru puncte în spatele CFR-ului. Jocurile bune făcute de jucătorii lui Bogdan Andone au atras însă şi atenţia mai multor cluburi, care ar dori să transfere câţiva dintre jucătorii importanţi. În această iarnă s-a discutat intens despre plecările lui Gabi Tamaş şi Constantin Budescu, doi jucători care au fost esenţiali în parcursul reuşit de Astra până acum.

Ioan Niculae, patronul clubului din Giurgiu, a lămurit situaţia celor doi. Omul de afaceri în vârstă de 65 de ani a anunţat că cei doi vor rămâne la Astra cel puţin până în vară, deoarece îşi doreşte un nou titlu:

”Budescu nu pleacă, nici vorbă! Gabriel Tamaş nu se duce nici la Craiova, nici în Israel, nicăieri. N-am cui să îi cer 3 milioane de euro. Nu avem ofertă. Oamenii aceştia s-au angajat la mine la nişte treburi, pe banii ăştia mulţi – puţini care sunt la Astra. Avem de câştigat campionatul. Nu pleacă nicăieri niciunul şi nu mai am ce să aduc. Ăştia sunt”, a declarat Ioan Niculae pentru ProSport.

Cine vrea să-i transfere pe Gabi Tamaş şi Constantin Budescu

În ciuda faptului că a împlinit 36 de ani, Gabi Tamaş are în continuare evoluţii excelente. Fostul internaţional român a fost jucător de bază la Astra şi a devenit o variantă chiar şi pentru echipa naţională. Tamaş are în continuare o cotă foarte bună şi au apărut informaţii cum că ar fi dorit cu insistenţă de Craiova, dar o variantă ar fi şi Hapoel Haifa, fostul său club, acolo unde a fost cerut de suporteri.

Cât despre Constantin Budescu, mijlocaşul de 30 de ani are propuneri atât din fotbalul arab, cât şi din România. FCSB, Craiova şi CFR Cluj sunt cluburile din Liga 1 care l-ar dori pe Constantin Budescu, unul dintre cei mai buni şi cei mai constanţi jucători din Liga 1.

Budescu a recunoscut interesul echipelor româneşti pentru serviciile sale: ”Depinde, nu pot spune nu, nu ştiu ce se va întâmpla, vom vedea, sunt echipe bune în campionatul românesc şi pot merge şi acolo, de ce nu... le ştiţi şi voi... vezi că le ştii? Mai sunt echipe”, a declarat mijlocaşul Astrei.

Afla mai multe despre: ioan niculae 

viewscnt
Articole similare