Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae, dezlănţuit: "Ai jucat foarte prost. Nu vezi salariul". Fotbalistul a rupt tăcerea: dezvăluirile făcute

Ioan Niculae, dezlănţuit: "Ai jucat foarte prost. Nu vezi salariul". Fotbalistul a rupt tăcerea: dezvăluirile făcute

Fotbal intern

Comentarii

Fostul atacant al Astrei, Vahid Hambo (25 de ani), a revenit în Finlanda, ţara natală, şi a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre perioada petrecută în România.

Vahid Hambo, despre Ioan Niculae

Într-un interviu acordat iltalehti.fi, Hambo a criticat condiţiile din cadrul clubului Astra. În plus, fotbalistul a oferit detalii în privinţa lui Ioan Niculae.

Patronul celor de Astra Giurgiu obişnuia să meargă în vestiar înaintea meciurilor şi promitea jucători bonusuri la victorie. "Echipa a câştigat cu 4-1, patronul a promis că trimite primele săptămâna viitoare, însă banii nu au mai fost văzuţi niciodată. Niciun jucătror nu îndrăznea să spună ceva împotriva lui. Când echipa pierdea, patronul era la club, la antrenament, să-ţi reamintească că ai pierdut. Ne spunea: << Ai jucat foarte prost. Nu vezi salariul", a adăugat Hambo.

Fostul jucător de la Brighton s-a plâns că la Astra nu şi-a primit salariile pe patru luni, chiar dacă Ioan Niculae este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România: "Cel mai greu o duceau angajaţii clubului, precum îngrijitorii, maseorii, care trăiau pe 400 de dolari pe lună. Când patronul a încetat să le mai plătească salariile, cei mai săraci au avut mari probleme. Jucătorii au făcut chetă şi au strâns bani pentru ei", a mai spus Hambo pentru sursa citată. 

8 meciuri şi 2 goluri sunt cifrele lui Hambo la Astra. Finlandezul a semnat în februarie 2019 şi a plecat în iulie 2019. 

 

Afla mai multe despre: ioan niculaevahid hamboastravahid hambo ioan niculaeioan niculae astra 

viewscnt
Articole similare