Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac a dezvăluit adevăratul motiv al absenţei Simonei Halep de la Wimbledon şi Jocurile Olimpice! "Nu cred că s-a accidentat!"

Ion Ţiriac a dezvăluit adevăratul motiv al absenţei Simonei Halep de la Wimbledon şi Jocurile Olimpice! "Nu cred că s-a accidentat!"

Simona Halep

Comentarii

Ion Ţiriac o sfătuieşte pe Simona Halep să nu revină pe terenul de tenis prea curând.

Fostul campion al probei de dublu de la Roland Garros consideră că Simona Halep nu s-a recuperat complet după mai multe accidentări pe care le-a suferit în cariera ei. Omul de afaceri român îi recomandă Simonei să ia o pauză mai lungă, care ar putea însemna chiar să nu mai participe la US Open şi la alte mari turnee din perioada actuală, pentru ca ea se revină proaspătă şi să nu mai întâmpine probleme de sănătate în ultimii ani din carieră. 

”Eu cred că Simona nu s-a accidentat!”

”Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepţie să mai stea doi, trei ani, cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt nişte fătuci de 17 ani acum... dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni!
 
Ca Simona să mai joace, trebuie să îşi refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep avut un fizic senzaţional, dar fragil”, a spus Ţiriac în cadrul unei conferinţe de presă.
Simona Halep nu a mai jucat la un turneu final din luna mai, când a abandonat în turul doi la Roma, în meciul contra nemţoaicei Angelique Kerber, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30. Jucătoarea noastră nu a mai putut să continue brusc, iar după ce s-au efectuat investigaţii, s-a constatat că avea o ruptură musculară la gamba stângă.

Miercuri, la Stejarii Country Club, în prezenţa lui Ion Ţiriac şi a Cameliei Potec a avut loc inaugurarea Best Preschool British Education & Sports Ţiriac, o grădiniţă cu un concept nou pentru preşcolari, care are la baza programa britanică, cu iniţiere în sport şi experineţe în pădure.

Proiectul a început in urmă cu mai mulţi ani, cu Nadia, Camelia Potec, Hagi şi cu Gabi Szabo!

Proiectul a început in urmă cu mai mulţi ani, cu Nadia, Camelia Potec, Hagi şi cu Gabi Szabo. Din păcate, s-a schimbat guvernul şi ei au uitat de acest proiect. Noi vrem doar să dăm un exemplu şi poate cineva o sa îl urmeze. 

Încă de la aceste vârste mici, copiii au nevoie să înceapă să facă mişcare, iar obiectivul nostru este ca cei mici să petreacă în fiecare zi cel puţin o ora înăuntru şi o oră afară, indiferent de vreme”, a declarat Ţiriac.

Complexul le dă posibilitatea copiilor să practice mini-tenis, mini-fotbal sau mini-baschet.

Afla mai multe despre: simona halep- tiriac-olimpiadă 

viewscnt
Articole similare