Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac a vorbit despre posibilitatea de a investi la Dinamo: ”Din 22 de milioane de români, eu sunt singurul care nu se pricepe la fotbal!”

Ion Ţiriac a vorbit despre posibilitatea de a investi la Dinamo: ”Din 22 de milioane de români, eu sunt singurul care nu se pricepe la fotbal!”

Dinamo București

Comentarii

Omul de afaceri Ion Ţiriac s-a pronunţat cu privire la posibilitatea de a investi la clubul Dinamo Bucureşti

De multe ori, Ion Ţiriac a fost printre oamenii de afaceri propuşi de suporteri sau presă pentru a investi la Dinamo. Inclusiv Cornel Dinu a mărturisit că ar vrea, alături de Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, să treacă clubul din Ştefan cel Mare pe sistemul socios, în care suporterii să cotizeze şi să susţină echipa. Fostul selecţioner a dezvăluit că a avut discuţii şi doi dinamovişti celebri, Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac.

Sâmbătă, fostul mare tenisman român a vorbit despre acest subiect: ”Ce să investesc. Sunt din ăia 22 de milioane de români singurul care nu mă pricep la fotbal. Fotbalul este numărul 1 în România, ca în toată Europa, şi ar trebui ca oarecum să avem vreo 30 de Hagi şi vreo 25 de Stelea. Centre de antrenament tot de copii. 6 Eu am trăit lângă Michel Platini când aveam 2800 până la 3500 de copii pentru acele 7 săptămâni şi îi antrena care apoi zburau fiecare. Când o să avem şi noi la fotbal undeva la câteva sute de mii de copii practicanţi, putem din nou să visăm la o generaţie de platină” a spus Ion Ţiriac.

”Eu nu am investit la hochei, asta e un mizilic, cum se spune pe româneşte. Mi-a fost mie ruşine de ruşinea mea, totuşi născându-mă în sport, în hochei, înainte de tenis, că în Bucureşti, dacă mă compar cu Budapesta 23, cu Sofia 7, noi nu avem un patinoar, am pus aici. Slavă Domnului, se pare că nu trebuie mutat dărâmat sau terminat, ci că se fac nişte protecţii pentru marea cale ferată” a mai spus omul de afaceri.

Afla mai multe despre: ţiriacdinamo 

viewscnt
Articole similare