Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac, dur după finala de la Roland Garros. ”Ăia nu ştiu să scrie, să citească!” De ce a părăsit loja după doar patru game-uri

Ion Ţiriac, dur după finala de la Roland Garros. ”Ăia nu ştiu să scrie, să citească!” De ce a părăsit loja după doar patru game-uri

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac s-a declarat de jocul prestat de finalistele Roland Garros şi susţine că aceasta este cea mai slabă finală din istoria turneului de Mare Şlem din capitala Franţei.

"Finala feminină de la Roland Garros a fost una dintre cele mai slabe pe care eu le-am văzut. Vă rog să-mi scuzaţi sinceritatea. N-a fost una care să mă excite. Trebuia să plec după patru game-uri. Am şi făcut-o! Nu a fost nimic din Şarapova - Halep, din Williams şi aşa mai departe. Noi suntem obişnuiţi cu Steffi Graf, cu Navratilova şi Evert. Cu personalitati marcante.

Acum fiecare a câştigat aici. Muguruza cu două, cehoaicele fiecare dintre ele. Halep cu încă unul. Acum vine o Barty, care are un singur merit. E australiancă. Ăia nu ştiu să scrie, să citească. Dar de fiecare dată când cineva iese de acolo, iese cu bagajul de cunoştinţe tehnice de la A la Z", a spus Tiriac pentru Gazeta Sporturilor.

Jucătoarea australiană Ashleigh Barty, locul 8 WTA şi favorită 8, a câştigat turneul de la Roland Garros, cea mai importantă performanţă din cariera sa.

Afla mai multe despre: tiriactenis 

viewscnt
Articole similare