Experiențe împreună.
You are here:

Ion Ţiriac, exploziv: Gerard Pique, făcut praf de miliardarul român: "Asta i-am spus când l-am văzut!" De ce e starul Barcelonei "inamicul public numărul unu"

Ion Ţiriac, exploziv: Gerard Pique, făcut praf de miliardarul român: "Asta i-am spus când l-am văzut!" De ce e starul Barcelonei "inamicul public numărul unu"

Tenis

Ion Ţiriac este în continuare deranjat de modul în care Gerard Pique şi compania deţinută de starul Barcelonei au schimbat regulamentul Cupei Davis şi prezice că modificările ce vor intra în vigoare în acest an se vor dovedi "falimentare" în mai puţin de trei ani.

Într-un interviu acordat cotidianului spaniol El Pais, Ţiriac l-a pus la zid pe Pique, precizând că fotbalistul nu poate înţelege tenisul şi că noul proiect pentru Cupa Davis are multe "bube".


"Cum poţi să aduci 18 echipe în acelaşi loc, într-o săptămână!? Vor fi 18 vestiare? Cum vei juca un meci de Cupa Davis pe un teren cu doar 1500 de locuri? Bani, bani, bani... ITF a vândut competiţia şi noi nu mai putem face nimic!

Domnul Pique e un fotbalist care joacă la o echipă mare, dar care n-ar putea juca la un club precum Real Madrid! E cu totul altceva.

M-am întâlnit odată cu el şi, deşi nu-l cunoşteam, i-am zis că vreau să schimb şi eu regulile fotbalului: nu mai baţi penalty-ul cu piciorul, ci cu capul... Te rog frumos, înţelegem puţin mai bine tenisul!

Dacă îmi daţi trei miliarde, organizez cel mai tare turneu din lume, dar de tenis adevărat! Pariez cu voi astăzi că acest format nu va rezista mai mult de trei ani!

Dacă îmi cumpăr un bilet, pentru ce teren îl cumpăr? Manolo Santana, Arantxa Sanchez, terenul trei? Şi cine joacă?
", a declarat Ţiriac în El Pais.


  

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta