Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac, gata să bage bani în fotbalul românesc. Ce alt nume legendar îl va ajuta: ”La aia m-aş băga. Dinamo Bucureşti este deja”

Ion Ţiriac, gata să bage bani în fotbalul românesc. Ce alt nume legendar îl va ajuta: ”La aia m-aş băga. Dinamo Bucureşti este deja”

Fotbal intern

Comentarii

Ion Ţiriac (84 de ani) a dezvăluit că îl bate gândul să investească în fotbalul românesc, iar partenerul său de afaceri ar fi Mircea Lucescu (78 de ani).

Ion Ţiriac este pregătit să investească şi în fotbal. În viitorul apropiat, din portofoliul divers de afaceri al miliardarului român ar putea face şi fotbalul românesc, dar nu oricum.

Ion Ţiriac, pregătit să investească în fotbalul românesc alături de Mircea Lucescu

Ţiriac a pus o condiţie. L-ar dori lângă el şi pe Mircea Lucescu. Cei doi au purtat o discuţie de aproximativ două ore în care au pus la cale mai multe lucruri, printre care şi o posibilă investiţie comună în fotbalul din România.

Ion Ţiriac a dezvăluit că ar fi dispus să se implice financiar alături de reputatul antrenor român la un club care să se numească tot Dinamo, cu excepţia celui din Bucureşti, deoarece acesta deja există.

De asemenea, fostul mare jucător de tenis a fost chestionat şi cu privire la actuala situaţie de la formaţia lui Zeljko Kopic şi s-a arătat iritat cu privire la regulamentul privind numărul străinilor din lot.

”Ieri am avut un prânz cu un prieten, vreo două ore, care ştie un pic mai mult fotbal. L-am întrebat ‘De ce?’. Şi el mi-a spus cam despre ce e vorba.

Dacă mâine dimineaţă, Mircea Lucescu, la vârsta pe care o are, ar spune să facem o echipă care să se numească Dinamo Braşov, sau altfel, pentru că Dinamo Bucureşti este deja, dar un Dinamo…la aia m-aş băga cu nenea Mircea Lucescu.

Cu toate că sunt lucuri pe care nu le înţeleg în fotbal. Nu înţeleg cum ai un regulament în care 13 din 23 de jucători pot fi străini. Păi românii mei unde mai joacă? Aş face reguli drastice să-i ajute pe tinerii aceştia de aici să sară treapta de la Divizia 1, până la una regulară.

În Europa sunt cinci sporturi. E fotbal pe primul loc, fotbal pe doi, fotbal pe trei, fotbal pe patru şi după vine tenisul. Noi în fotbal suntem astăzi cum suntem, foarte în urmă…Să vedem cum facem mai bine”, a declarat Ion Ţiriac, la o acţiune la patinoarul său din Otopeni.

Dinamo  Bucureşti se află în faţa unui duel de mare tradiţie din fotbalul românesc, derby-ul cu Rapid.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: ion tiracmircea lucescu. dinamo 

viewscnt
Articole similare