Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea a numit ”colosul” pe care îl vrea în grupa României la EURO 2024: ”Poate mă duc la meci!”

Ionel Ganea a numit ”colosul” pe care îl vrea în grupa României la EURO 2024: ”Poate mă duc la meci!”

EURO

Comentarii

Fostul mare internaţional român Ionel Ganea (50 de ani) a numit naţionala pe care şi-ar dori-o în grupa României, la EURO 2024.

Fostul atacant Ionel Ganea a declarat că va merge şi el în Germania, la turneul final, pentru a vedea cel puţin un meci al echipei naţionale a României.

Ionel Ganea vrea Germania în grupa de la EURO 2024

Ionel Ganea, fost atacant în Germania, la VFB Stuttgart, a declarat că i-ar plăcea ca naţionala lui Edi Iordănescu să întâlnească ţara gazdă la turneul final.

  • Exact cum s-a întâmplat la ultimul Campionatul European la care România a luat startul, în 2016, când a jucat chiar în meciul de deschidere contra Franţei, şi a cedat pe final, scor 1-2.

În Germania s-au stabilit foarte mulţi români, aşa că tricolorii vor avea parte de un suport important la meciurile de la turneul final.

Acum depinde de meciul de marţi. După meciul de marţi putem vedea cu cine picăm în funcţie de locul de clasament.

Poate o să mă duc şi eu la un meci. Mai mult ca sigur. Sunt români în Germania. Veneau foarte mulţi la meciuri (n.r. când jucam la Stuttgart).

Depinde în ce zonă o să jucăm. Mi-ar plăcea o grupă cu Germania”, a declarat Ionel Ganea, pentru sport.ro.

Miză pe meciul cu Elveţia

România mai are de disputat o partidă, marţi, 21 noiembrie, pe Arena Naţională, contra Elveţiei, pentru a vedea dacă termină grupa pe prima poziţie - pe care o ocupă acum - sau va încheia pe locul secund.

În funcţie de acest meci, se va stabili şi urna din care va face parte echipa naţională a României. Dacă jucătorii lui Edi Iordănescu nu vor pierde, vor face parte din urna a doua valorică.

Dacă vor ceda duelul de pe Arena Naţională, România va fi distribuită în urna a treia sau chiar a patra, în funcţie de celelalte rezultate.

Afla mai multe despre: ionel ganearomaniaeuro 2024germaniastuttgart 

viewscnt
Articole similare