Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea, necruţător cu o echipă de top din România. Strategia clubului l-a nemulţumit pe fostul atacant. ”Un lucru foarte negativ”

Ionel Ganea, necruţător cu o echipă de top din România. Strategia clubului l-a nemulţumit pe fostul atacant. ”Un lucru foarte negativ”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a intrat într-o nouă ”eră” în această vară, după despărţirea de Dan Petrescu. Deşi multe voci credeau că plecarea ”Burscului” poate fi ”fatală” pentru gruparea din Gruia, fosta campioană a României a rămas una dintre pretendentele la cucerirea titului, cu toate că a pierdut mulţi jucători importanţi în perioada de mercato.

Ionel Ganea nu este pe aceeaşi lungime de undă cu şefii din Gruia. ”Nu se bazează deloc pe tineret”

Încă din perioada în care Arpad Paszkany era investitor la Cluj, CFR a pus accentul pe jucători străini. Emanuel Culio, Sebastian Durbabier, Mario Camora, sau Tony da Silva sunt doar câţiva dintre stranierii care au scris istorie în tricoul alb-vişiniu, fotbaliştii veniţi de peste hotare eclipsând românii ce au jucat în Gruia. 

Ionel Ganea a vorbit despre jucătorii ce au calificat România la turneul final din Germania şi a concluzionat că cei mai valoroşi sunt cei ce joacă pentru echipele din străinătate. Acesta a dat exemplul CFR-ului drept unul negativ şi a susţinut că gruparea ardeleană nu este atractivă pentru echipele naţionale, din cauza faptului că ardelenii se bazează pe stranieri şi nu pe români de perspectivă.

”Eu zic că am făcut ce trebuia pe finalul acestei campanii de calificare. E un lucru foarte bun pentru că n-am pierdut niciun meci. Eu cred că fotbalul românesc suferă foarte mult, n-am jucat în cupele europene cu nicio echipă sezonul acesta. Deci e un lucru foarte bun că ne-am calificat la Campionatul European.

Se pare că e mai bună calitatea jucătorilor din străinătate. E trist s-o spunem, dar nu prea mai avem jucători români cum trebuie în campionat. Să vă dau un exemplu. CFR Cluj, campioană ani la rând, nu are niciun jucător român la echipa naţională. Un lucru foarte negativ. CFR, la fel, se bazează pe foarte mulţi străini, iar pe tineret nu se bazează aproape deloc.

Avem la naţională jucători promiţători, ca Ianis, Raţiu, Drăguşin. Sunt şi lucruri pozitive.”, a spus Ionel Ganea, la Sport Total FM.

  • Ionel Ganea a îmbrăcat tricoul echipei naţionala în perioada 1999-2006. A marcat 19 goluri în 46 de meciuri sub ”tricolor” şi a participat la EURO 2000.

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujionel ganeasuperligă 

viewscnt
Articole similare