Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea după ce a dus-o pe Astra în finala Cupei României: ”Jucătorii mei au fost ca nişte gladiatori!”

 Ionuţ Badea după ce a dus-o pe Astra în finala Cupei României: ”Jucătorii mei au fost ca nişte gladiatori!”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României după executarea loviturilor de departajare. După 90 de minute, scorul a fost 1-0 pentru Dinamo, pe Stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, acelaşi cu care s-a impus Astra în meciul tur. Nu s-a mai marcat în prelungiri.

Golul din timpul regulementar a fost înscris de Radu. La penalty-uri, Astra s-a impus! Primul a ratat Valentin Gheorghe de la Astra, care a trimis balonul în bară. Mihaiu avea de executat lovitura care ar fi dus-o pe Dinamo în finală, dar Popa a apărat prima dată. Arbitrul a considerat că portarul nu a rămas pe linia porţii şi Mihaiu a mai avut o ocazie de a termina meciul. Popa a apărat şi a doua oară, apoi Nepomuceno a trimis în bară balonul şi Raspopovici a transformat ultima lovitură.

”Nu am făcut decât să le ridic stima de sine. Era un moment tensionat şi când spun asta, mă refer doar la seria asta de lipsă de victorii. Grupul a răspuns bine, dar pentru mine totul e doar statistică acum. Atitudinea a fost ca stare şi mă bucură foarte mult. Avem jucători care trebuie să crească şi mă refer în special la cei tineri. Acest meci trebuia să se termine 0-0, dar a venit acea centrare şi lucrurile s-au complicat. Jucătorii au răspuns foarte bine, iar mulţi dintre ei au jucat precum nişte gladiatori.

De obicei, nu te caută nimeni când le este bine. Sunt situaţii pe care noi antrenorii le gândim, iar din experienţa mea nu există zonă de confort. Este o provocare să lucrezi sub presiune. Sper să reuşesc pentru că momentul este dificil, dar grupul este bun. Am şi vorbim cu Eugen Neagoe, pe care îl respect şi îl stimez. Asta este viaţa noastră, depindem de rezultate.

Mă interesează foarte mult momentul, nu mă interesează contractul sau banii. Până la urmă, nimeni nu a plecat de la Astra fără să-şi primească drepturile. Dani Coman şi Pedre Buduru sunt oameni care trăiesc pentru fotbal şi ajută foarte mult fotbalul” a spus Ionuţ Badea, antrenorul Astrei, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: ionuţ badea 

viewscnt
Articole similare