Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Cioinac a fost dat afară de la Poli Iaşi! "Eu mă uit în oglindă şi văd un bărbat care îşi asumă atunci când greşeşte"

Ionuţ Cioinac a fost dat afară de la Poli Iaşi! "Eu mă uit în oglindă şi văd un bărbat care îşi asumă atunci când greşeşte"

CSM Poli Iași

Comentarii

Oficialii Politehnicii Iaşi au decis rezilierea contractului cu Ionuţ Cioinac. "Îi mulţumim pentru munca depusă şi realizările avute în cei 2 ani petrecuţi la Iaşi şi îi urăm mult succes la viitorul club", se arată într-un comunicat.

Scandalul a pornit după ce Cioinac a ţinut să sublinieze că nu doar jucătorii sunt responsabili de rezultatele proaste ale echipei, ci şi conducătorii.

”Eu n-am zis în niciun moment că e doar vina conducerii. Mi-am asumat că am jucat prost şi că nu am fost cu mintea la joc, dar am zis atunci şi o zic şi acum şi oricând, poartă şi conducerea administrativă o parte din vină. Şi nu e vorba de 11 zile de întârziere sau de 30. Ei au promis şi nu s-au ţinut de promisiune, ceea ce e foarte urât. Jucătorii se bazează foarte tare pe spusele unui conducător şi e normal să fie supăraţi când nu se întâmplă cum se promite.

Eu mă uit în oglindă şi văd un bărbat care îşi asumă atunci când greşeşte. Eu nu îmi permit să-l invit să se uite în oglindă pe domnul preşedinte, dar poate ar trebui să se uite şi dumnealui mai atent. Nu sunt întotdeauna de vină doar jucătorii atunci când echipa merge prost. Poate mai au şi alţii partea lor de vină. Eu atât am spus şi atunci şi acum şi o zic mereu”, a declarat Ionuţ Cioinac pentru ProSport, zilele trecute.

Jucătorul a postat un mesaj şi pe contul personal de Facebook: "Nu vreau să intru în mai multe detalii şi aş dori să mi se respecte această hotărâre. Am trăit de toate în ultimii doi ani la acest club şi bune şi rele şi am legat nişte prietenii care cred că vor dura pe viaţă. Plec cu aceste culori în inimă şi cu speranţa că lucrurile vor merge bine şi în sezonul viitor pentru că suporterii adevăraţi ai lui Poli merită o echipă competitivă. Le mulţumesc colegilor mei şi tuturor celor care m-au sprijinit şi din club şi din afara lui şi plec cu capul sus, ştiind că am dat totul la fiecare antrenament şi la fiecare joc”.

Afla mai multe despre: iasi 

viewscnt
Articole similare