Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu, atac foarte dur la cel care o conduce din umbră pe Dinamo: ”Oare vrea să intre din nou în posesia clubului?”

Ionuţ Lupescu, atac foarte dur la cel care o conduce din umbră pe Dinamo: ”Oare vrea să intre din nou în posesia clubului?”
Comentarii

Ionuţ Lupescu a avut o reacţie fermă la adresa lui Nicolae Badea, după ce a apărut zvonul că fostul mare internaţional român s-ar fi retras din programul DDB.

Ionuţ Lupescu este unul dintre dinamoviştii care contribuie financiar la salvarea clubului. Fostul mijlocaş este membru Elite în programul, ceea ce înseamnă că, în fiecare an, plăteşte cotizaţia de 1.948 de euro.

Zilele trecute a apărut însă zvonul că Lupescu s-ar fi retras din programul DDB, din cauza unui conflict cu cei din conducerea programului.

Fostul internaţional român neagă faptul că ar fi luat această decizie, dar lansează în acelaşi timp un atac dur la Nicolae Badea, cel care, în ultima perioadă, s-a implicat financiar la Dinamo şi care ar conduce din umbră clubul.

Ionuţ Lupescu, atac dur la adresa lui Nicolae Badea: ”S-a întârziat construcţia unui nou stadion din cauza lui”

Deşi nu s-a retras din programul DDB, relaţia lui Ionuţ Lupescu cu cei din conducerera asociaţiei nu sunt dintre cele mai bune. Fostul oficial UEFA este foarte nemulţumit că cei din DDB i-au oferit un rol din ce în ce mai important lui Nicolae Badea, care ar conduce clubul din umbră.

Lupescu îl acuză pe Nicolae Badea că are o importantă parte de vină pentru situaţia în care a ajuns Dinamo, mai ales din perioada în care era preşedinte al Consiliului de Administraţie al echipei din Ştefan cel Mare.

În plus, Lupescu readuce aminte faptul că Nicolae Badea n-a vrut să cedeze gratis părţile din stadion pe care le deţine şi astfel a fost împiedicată rididcarea unei noi arene:

”Salutare câinilor,

Am primit mai multe mesaje din partea prietenilor mei referitor la retragerea mea din DDB.

Nu m-am retras şi nu am de gând sa ma retrag din DDB!

Ceea ce nu înţeleg este strategia pe care DDB-ul a luat-o la începutul acestui campionat. Nu am primit din partea Preşedintelui de drept, Cristi Haldan, pe care îl preţuim cu toţii, o informare despre decizia de intrare in insolventa. Sau poate a hotărât altcineva şi asta nu este in ordine!

Mai nou citesc ca toate drumurile, in ceea ce priveşte Dinamo, trec pe la celebra firma Computerland.

Va rog sa ma corectaţi dacă greşesc :

1. Dl Badea a fost Preşedintele Consiliului de administraţie atunci când clubul a fost vândut catre Ionut Negoita.
In afara faptului ca şi-au încasat banii( mai devreme sau mai târziu ), clubul a avut o datorie de 15 mil EURO!

2. Mâna sa dreapta a facut închisoare pentru neregulile găsite in club.

3. S-a întârziat construcţia, atât de necesară, a noului stadion tot din cauza acţionarului minoritar.

4. A fost instalat Bonetti ca antrenor in aceasta vara la insistentele Dl Badea.

Eu înţeleg ca l-a apucat dragostea de Dinamo, dar nu e normal sa conduci pe spinarea cotizanţilor, care aduc cei mai mulţi bani.

Oare aceasta apropiere are vreo legătura cu ieşirea din insolventa a clubului pentru a intra din nou in posesia lui?!

Eu am înţeles de la DDB ca dorinţa tuturora este sa progresam şi sa reformăm clubul, nu sa ne întoarcem la vechile practici.

Cred ca vina principala este acelora din bordul DDB care se duc cu cererea de aprobare in Pipera.

Am rămas surprins când administratorul judiciar a spus ca nu exista soluţii şi fonduri pentru aducerea câtorva foşti dinamovişti emblematici in structura clubului.

Din punctul meu de vedere, soluţia este cat se poate de simpla: in locul celor trei care se pozau la începutul campionatului( Dl Zavoleanu, Dl Muresan, Dl Matei) ar trebui sa fie Marius Nicolae, Florin Raduciou şi Ionel Dănciulescu, care toţi ar dori sa ajute Dinamo.

Salariile s-ar transfera către cei 3 băieţi şi probabil ar fi şi mai mici.

Am înţeles ca aceşti băieţi au şi avut discuţii cu “Guru”, dar nu poţi sa te foloseşti de ei pentru ai pune sa fie bodyguarzi între Antrenor şi Jucatori !

Trebuie sa le dam atribuţii şi responsabilităţi sa conducă clubul!

Eu atât am avut de spus şi nu am alte comentarii.

Sper ca Mircea şi băieţii sa se concentreze pe ceea ce au de făcut şi sa ieşim cat mai repede din zona roşie!
Multa Bafta”,
a fost mesajul postat de Ionuţ Lupescu pe contul oficial de Facebook.

Afla mai multe despre: ionut lupescu 

viewscnt
Articole similare