Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu, dezamăgit de atitudinea fanilor lui Dinamo la meciul de Old Boys cu Rapid: ”Nu mai înţelege nimeni ce e pe aici”

Ionuţ Lupescu, dezamăgit de atitudinea fanilor lui Dinamo la meciul de Old Boys cu Rapid: ”Nu mai înţelege nimeni ce e pe aici”

Superliga

Comentarii

Ionuţ Lupescu a participat la meciul de Old Boys dintre Dinamo şi Rapid, disputat pe stadionul în Ştefan cel Mare şi spune că a rămas dezamăgit de câţiva dintre fanii care au venit să urmărească partida.

Suporterii lui Dinamo n-au renunţat la proteste nici la meciul de Old Boys cu Rapid. Mai mulţi fani l-au înjurat pe Ionuţ Negoiţă şi i-au transmis din nou lui Eugen Neagoe că nu este binevenit. Ionuţ Lupescu spune însă că fanii ar fi trebuit să aibă o altfel de atitudine la un asemenea meci.

”Din păcate, lumea nu a înţeles acest meci, că e în scop caritabil. Am venit cu mare plăcere să-i revăd pe foştii mei colegi, dar şi pe 'nea Cornel, 'nea Mircea, nea Florin, Ion Marin, care am văzut că e sănătos, colegii din anii `90. Sunt puţin dezamăgit că oamenii nu au înţeles acest lucru. (Că s-a spus că el va salva clubul) Eu nu am de ce să salvez clubul, pentru că eu mi-am făcut datoria faţă de club de multe ori şi sunt alţii care pot s-o facă. Şi eu, ca suporter dinamovist, sunt nemulţumit de ani de zile de ce se întâmplă la Dinamo, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă duc peste cineva şi să mă duc să-l înjur. Sunt alte lucruri care prin dialog se pot discuta.

(Este o situaţie critică?) Eu am mai declarat şi toată lumea a fost supărată. Din punctul meu de vedere, Dinamo de mult nu mai are identitate. De câţiva ani nu se mai regăsesc valorile şi principiile care erau la acest club. Din păcate, e o societate privată care are altă politică, dar eu cred că fotbalul a avut de suferit. Să vorbească, să discute între ei. Nici eu nu am fost de acord cu multe discuţii care s-au luat, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă duc să-l înjur pe unul sau să mă duc la el acasă.  Oamenii nu au venit pe stadion, Mircea plângea că nu e nimeni pe stadion, iar acum a plecat Mircea şi au venit pe stadion, deci nu mai înţelege nimeni ce e pe aici”,
a declarat Ionuţ Lupescu.

Afla mai multe despre: ionut lupescudinamo 

viewscnt
Articole similare